De Netflix-nieuwigheden die je deze zomer niet mag missen

Streamingplatform Netflix stopt niet met haar catalogus uit te breiden en te vernieuwen. Proximus Pickx kiest voor jou alvast enkele niet te missen titels uit. Gaande van cultseries tot nieuwe filmreleases.

How to sell drugs online (fast): seizoen 3

Deze serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 2015, met als context de Duitse stad Leipzig. Daar vindt ook deze serie plaats, meer bepaald in het lyceum van Rinseln. Moritz Zimmerman en zijn goede vriend Lenny Sander storten zich op een lucratieve maar gevaarlijke business: die van de online drugshandel. Uiteraard levert het zaakje de twee adolescenten meteen flink wat centen op, maar ze belanden tegelijkertijd in een rollercoaster waar moeilijk aan te ontsnappen valt. De serie werd een succes en komt daarom met een derde seizoen.

Ontdek het derde seizoen van ‘How to sell drugs online (fast)’ vanaf 27 juli op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

 
 
 

The Last Mercenary

Deze actieprent laat ons genieten van een Jean-Claude Van Damme in topvorm. The muscles from Brussels vertolkt een spion die naar Frankrijk terugkeert om het leven van zijn zoon te redden. Een zoon die hij evenwel nog nooit ontmoet heeft. Het kind wordt door de overheid gezocht omdat hij verdacht wordt van wapen- en drugshandel, maar even goed zit de maffia achter hem aan. Van Damme haalt als geheim agent alles uit de kast en komt gaandeweg tot het besef dat hem nadien nog een zwaardere taak te wachten staat: die van vader.

Ontdek ‘The Last Mercenary’ vanaf 30 juli op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Hit & Run

‘Hit & Run’ is een Israëlische productie en toont nog maar eens aan hoezeer Netflix de vinger aan de pols houdt op het vlak van internationale tv-reeksen. Na eerdere successen als 'Elite' (Spanje), 'Rain' (Denemarken) of 'Sexify' (Polen) is dit weer een niet te versmaden actiereeks. Het leven van een man wordt totaal omgegooid wanneer zijn vrouw in Tel Aviv omver gereden wordt door een auto. Hij beslist de moordenaars op te sporen en moet daarvoor tot in de VS reizen. Tijdens zijn speurtocht komt de weduwnaar echter allerlei vreemde zaken te weten over zijn betreurde echtgenote …

Ontdekt ‘Hit & Run’ vanaf 6 augustus op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Grace & Frankie: seizoen 7

Niets wees erop dat Grace en Frankie ooit vriendinnen zouden worden. Er was een gebeurtenis nodig die even hilarisch als tragisch aanvoelde: hun beider echtgenoten bleken er al jaren een geheime homoseksuele relatie op na te houden. Plots zijn Grace en Frankie op elkaar aangewezen en verkennen ze samen het single leven als oudere vrouwen. De vriendinnen tegen wil en dank zijn nochtans elkaars antipode. Grace is een ambitieuze zakenvrouw, terwijl Frankie zichzelf cultiveert als excentrieke hippie. Een boeiende combinatie die hen uiteraard in allerlei zotte avonturen doet belanden. In dit zevende seizoen komen ze met een hele reeks nieuwe hilarische en beklijvende momenten.

Ontdek seizoen 7 van ‘Grace & Frankie’ vanaf 13 augustus op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

The Kissing Booth 3

Ella en Lee zijn terug! De twee beste vrienden, beide geboren op dezelfde dag, op hetzelfde uur en op dezelfde plek. Ze groeiden samen op en om hun hechte vriendschapsband nooit teloor te laten gaan, stelden ze een heuse lijst op met regels. We volgen hen in dit derde deel tijdens hun laatste zomer voor ze naar de universiteit verhuizen. Een scharniermoment in hun jonge leven, waarbij ze zich weer herinneren dat daarvoor ook enkele regels genoteerd stonden. ‘The Kissing Booth’ is een verhaal dat zweeft tussen romantiek en diepe vriendschap, tussen komedie en drama, met twee puberende protagonisten die zich geconfronteerd weten met belangrijke beslissingen voor hun toekomst.

Ontdek ‘Kissing Booth 3’ vanaf 11 augustus op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Sweet Girl

Jason Momoa, de stoere beer uit ‘Aquaman’ en ‘Game of Thrones’, gaat in deze thriller het wraakpad op. De Amerikaanse acteur kruipt in de rol van een man die de moord op zijn vrouw wil wraken en er alles aan doet om de schuldigen te grijpen. In die gevaarlijke zoektocht moet hij ook nog zijn dochter zien te vrijwaren van bedreigingen. Verwacht een hele resem intense actiescenes, met de indrukwekkende torso van Jason Momoa als belangrijkste aantrekkingspool.

Ontdek ‘Sweet Girl’ vanaf 20 augustus op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Shiny Flakes: The Teenage Drug Lord

Als de serie ‘How to sell drugs online (fast)’ je ding was, dan zal deze nieuwe documentaire je zeker ook interesseren. Deze vertelt namelijk het waargebeurde verhaal dat de Duitse serie inspireerde. In maart van 2015 wordt Maximilian Schmidt, online beter gekend als Shiny Flakes, gearresteerd nadat hij voor 4,1 miljoen euro drugs heeft verkocht. Hoe kon de amper 19-jarige Duitser een drugsimperium opzetten zonder ooit de veiligheid van zijn slaapkamer te verlaten? Schmidt legt het in deze documentaire persoonlijk haarfijn uit.
 
Ontdek ‘Shiny Flakes: The Teenage Drug Lord’ vanaf 3 augustus op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Films

Bekijk alles
Top