'Het Geheim van Raven': de zomerreeks van 'Familie'

Films | Na de seizoensfinale op 25 juni was het zoals elk jaar tijd voor een zomerpauze voor ‘Familie’. Trouwe kijkers hoeven echter niet te treuren, want online gaat het verhaal verder. Elke vrijdag komt er namelijk een nieuwe aflevering van ‘Het Geheim van Raven’ op VTM GO.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Hij is een van de meest recente personages in de bekende VTM-soap, maar toch krijgt Raven al zijn eigen online spin-off deze zomer. ‘Het Geheim van Raven’ treedt zo in de voetsporen van ‘Jacht op Guido en Emma’, ‘Tour de Zjef’, ‘Spoorloos’. Vorig jaar was er om wel bekende redenen geen zomerreeks te zien van ‘Familie’, maar dit jaar is het format weer trouw van de partij.
 
Mysterieuze Raven
 
Raven (Aaron Blommaert), de zoon van Lars (Kürt Rogiers), maakt nog maar één jaar deel uit van de ‘Familie’-clan. Toch veroverde hij al een plek in de harten van de kijkers. Tijdens de laatste weken van dit seizoen verdiepte hij zich in de zoektocht naar zijn grootvader, maar oplettende kijkers hebben vast gemerkt dat er rond Raven ook een mysterie hangt. Niemand weet wat zijn achtergrond precies is en waarom hij zo moeilijk mensen kan vertrouwen. Waarom dat is, wordt deze zomer uit de doeken gedaan in ‘Het Geheim van Raven’.
 
“’Het Geheim van Raven’ wordt een meeslepende reeks boordevol mysterie”, vertelt Aaron Blommaert. “Het verhaal speelt zich af in de al even mysterieuze bossen van de Ardennen. De opnames hebben de volledige cast zweet, slaap en een gebroken been gekost (lacht). De reeks keert twee jaar terug in de tijd, naar een moment waarop er voor Raven een ingrijpende gebeurtenis plaatsvond. En die neemt de kijkers mee in een nagelbijtend verhaal.”
 
Bekijk elke vrijdag om 12u00 een nieuwe aflevering van ‘Het Geheim van Raven’ op VTM GO.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top