Wat te kijken als je geen zin hebt in de EK-finale?

Het moment is eindelijk aangebroken: vanavond spelen Italië en Engeland de finale van het EK 2020. Maar misschien ben jij helemaal geen voetbalfan en heb je zin om iets helemaal anders te kijken. Proximus Pickx zet een paar alternatieven op een rij.

Superman Returns

Terwijl Lex Luthor samenzweert om hem voor eens en altijd te vernietigen, keert de Man van Staal na een lange afwezigheid terug in een sterk veranderde wereld. Lois Lane is verder gegaan met haar leven, en de maatschappij heeft geleerd te overleven zonder hem. Superman moet een manier vinden om weer contact met haar te maken en zijn plaats te vinden in een wereld die hem misschien niet meer nodig heeft.
 
Bekijk ‘Superman Returns’ op 11 juli om 20u25 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!
 

Spartacus

De opstandige Thraciër Spartacus, geboren en getogen als slaaf, wordt verkocht aan Gladiatorentrainer Batiatus. Na wekenlang getraind te zijn om te doden in de arena, keert Spartacus zich tegen zijn eigenaars en leidt de andere slaven in opstand. Terwijl de rebellen van stad naar stad trekken, groeit hun aantal doordat ontsnapte slaven zich bij hen aansluiten. Onder leiding van Spartacus gaan ze op weg naar Zuid-Italië, waar ze de zee oversteken en terugkeren naar hun huizen.
 
Bekijk ‘Spartacus’ op 11 juli om 20u30 op VTM4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Jumanji: Welcome to the Jungle

Vier middelbare scholieren ontdekken een oude videospelconsole en worden in de jungle van het spel gezogen, waarbij ze letterlijk de volwassen avatars worden die ze hebben gekozen. Wat ze ontdekken is dat je Jumanji niet alleen speelt: je moet het ook overleven. Om het spel te verslaan en terug te keren naar de echte wereld, moeten ze op het gevaarlijkste avontuur van hun leven gaan, ontdekken wat Alan Parrish twintig jaar geleden achterliet, en de manier veranderen waarop ze over zichzelf denken. Of ze zullen voor altijd vastzitten in het spel.
 
‘Jumanji: Welcome to the Jungle’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Yes Day

Allison en Carlos waren een uiterst avontuurlijk koppel dat altijd alleen maar “ja” zei tegen de gekste uitdagingen. Nu ze drie kinderen hebben, is dat echter niet meer zo gemakkelijk. Omdat ze altijd het gevoel hebben dat ze altijd "nee" moeten zeggen tegen hun kinderen, besluiten Allison en Carlos hun kroost een "Ja-dag" te geven, waarop de kinderen 24 uur de tijd hebben om de regels te bepalen. Een leuke film om met de kids mee voor de buis te kruipen.
 
Ontdek ‘Yes Day’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Top