Italiaanse winnaars Eurosongfestival voor tweede keer te zien in België: Ronquières Festival ontvangt Måneskin

Festivals |
Met twee studio albums, 22 platinum singles en meer dan 170 miljoen streams waren ze al wereldberoemd in Italië. Dankzij het Eurovisiesongfestival is de groep nu ook in heel Europa bekend. Het rocknummer 'Zitti e buoni' staat in vele Europese hitlijsten in de top tien. Ook in België stijgt hun populariteit. Na de Lokerse Feesten gaan ze nu ook op het festival van Ronquières optreden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Sinds hun succes op het Eurovisiesongfestival in Rotterdam gaat het hard voor de Italiaanse rockers. Door middel van een spetterende rock-’n-roll-act waarbij de clichés niet werden geschuwd, werd de halflege zaal in Rotterdam in vuur en vlam gezet met het nummer "Zitti e buoni". Een nummer dat vooraf door bookmakers veelvuldig werd getipt als absolute kanshebber op de eindoverwinning. De band kon het met een spetterend optreden helemaal waarmaken. 

De telefoon van het management staat sindsdien roodgloeiend. Eerder kondigde de band aan dat het op donderdag 5 augustus op de Lokerse Feesten gaat optreden. Dat concert was op minder dan één minuut uitverkocht. Nu raakt bekend dat de Italianen ook de weide van Ronquières onveilig gaan maken. Dat festival vindt plaats van zaterdag 14 tot zondag 15 augustus. Tickets en info kan je kopen via de website.  

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top