Naast Kevin Spacey zal ook Faye Dunaway een rol spelen in L'uomo che disegnò Dio (The Man Who Drew God). De van misbruik beschuldigde Spacey komt zo voor het eerst sinds de heisa opnieuw in actie.
Dunaway krijgt een van de hoofdrollen in de film. Eerder was die weggelegd voor Vanessa Redgrave, maar die ontving daarover veel kritiek omdat ze te zien zou zijn naast Spacey. In de film speelt de tachtigjarige Dunaway een braillelerares.

Het verhaal van de film gaat over een blinde kunstenaar die op basis van hun stem mensen schildert. Bovendien wordt hij ten onrechte beschuldigd van seksueel misbruik bij kinderen. Het is tot op vandaag nog niet duidelijk welke rol Spacey zal hebben in de film, die naar alle waarschijnlijkheid vanaf september in de cinema zal te zien zijn.

Spacey kwam voor het laatst in actie in 2018 nadat hij in 2017 door zeker twintig mannen werd beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. De acteur was genoodzaakt de set van de Netflix-serie House Of Cards te verlaten. In Londen loopt momenteel een onderzoek tegen hem, in Los Angeles moet hij volgende maand in de rechtbank verschijnen.