Het lijkt al een eeuwigheid geleden, maar toch dateert de release van 'Tiger King' nog maar van maart 2020. De hele wereld zat toen voor z'n Netflix-scherm gekluisterd om de spanningen tussen Joe Exotic en Carole Baskin op de voet te volgen. Beiden kregen naar aanleiding van de serie aanhangers en tegenstanders, terwijl de geruchtenmolen op volle toeren draaide.
Aan het einde van de serie bleek ook dat Joe Exotic, a.k.a. Joseph Allen Maldonado-Passage, momenteel een 22-jarige celstraf uitzit. Dat omwille van het doodschieten en verhandelen van tijgers én omdat hij iemand inhuurde om Carole Baskin te vermoorden. Joe blijkt er echter vrij zeker van dat hij dit jaar nog zal vrijkomen én hij maakt grootse plannen voor nadien.

"Ik ben de afgelopen drie jaar door een hel gegaan en wil iets maken van mijn leven. Ik wil een leven waar ik altijd al van gedroomd heb en wil het doorbrengen met iemand die een serieuze relatie wil. Iemand die verliefd kan zijn en van de ervaring kan genieten, iemand die ons als een team wil zien. Ik wil mijn leven delen met een geweldig iemand", aldus Joe.

En om er zeker van te zijn dat hij die persoon vindt, wil hij een eigen datingprogramma uit de grond stampen: 'Bachelor King'. Geïnteresseerden kunnen zich nu al online inschrijven en uiteindelijk zullen de drie beste kandidaten worden uitgekozen. Die mogen vervolgens vier dagen en drie nachten met Joe doorbrengen tijdens een romantisch weekendje weg. Dat belooft alvast goede televisie te worden.