Deze films kan je bij Netflix downloaden om tijdens het reizen te bekijken

Films | Dankzij Netflix kan je nu films downloaden om in het vliegtuig of in de trein te bekijken. Je hebt dus geen internetverbinding nodig om ze nadien te bekijken. Proximus Pickx stelde alvast een lijst samen met 'must see' films om te bekijken tijdens het reizen.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Eat Pray Love

Elizabeth Gilbert heeft alles om gelukkig te zijn: een geweldige echtgenoot, een groot appartement, een geweldige carrière ... Maar op een dag realiseert ze zich dat dit leven niet ideaal is voor haar. Na een pijnlijke echtscheiding besluit ze een grote wereldreis te maken. Ze geniet van het bourgondische leven in Italië, ontdekt de mentale kracht van het gebed in India en vindt uiteindelijk - onverwacht – de grote liefde in Bali. 'Eat Pray Love' is gebaseerd op de bestseller van Elizabeth Gilbert. Het is een film van Ryan Murphy met in de hoofdrollen Julia Roberts, Richard Jenkins en Javier Bardem.

Ontdek ‘Eat Pray Love’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.
 

My Octopus Teacher

In ‘Octopus Teacher’ volgt men Craig, een Zuid-Afrikaanse filmmaker die op zoek is naar een doel in zijn leven. Na enkele jaren hard werken besluit hij een einde te maken aan zijn intense levensstijl. De regisseur betreedt dan een heel andere wereld: die van de kelpbossen voor de kust van Zuid-Afrika, waar hij een octopus ontmoet met wie hij langzamerhand bevriend zal geraken. Ondergedompeld in een relatief onbekend waterleven, zal Craig in de loop van de tijd steeds meer leren over dit zeer bijzondere dier en zijn omgeving. Achter zijn indrukwekkende tentakels zal hij inderdaad ontdekken dat de octopus een onvermoede intelligentie verbergt.

Ontdek ‘My Octopus Teacher’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Adrift

Tami Oldham en Richard Shard zijn een verliefd koppel en klaar om hun leven samen door te brengen. Ze varen op een luxejacht onder de blauwe Tahitiaanse lucht wanneer een storm losbarst en Tami het bewustzijn verliest. Als ze wakker wordt, is hun jacht vernield en is haar verloofde ernstig gewond. Zonder communicatiemiddelen en een haven in de buurt, moet Tami vechten voor haar leven en dat van de enige man die belangrijk is voor haar.

'Adrift' vertelt het waargebeurde verhaal van Tami Ashcraft in 1983. De IJslandse regisseur Baltasar Kormákur is een expert in extreme films. In 2012 bracht hij ‘The Deep’ uit, waarin het voortbestaan van een zeeman werd beschreven na het zinken van zijn boot voor de kust van IJsland en in 2015 raakte hij geïnteresseerd in bergbeklimmen in 'Everest'. ‘Adrift’ is zijn 12de speelfilm.

Ontdek ‘Adrift’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

David Attenborough: A life on our planet

Sir David Attenborough is misschien wel de beroemdste documentairemaker over de natuur van onze tijd. Op 93-jarige leeftijd is het stokpaardje van Sir Attenborough duidelijk klimaatverandering. In de documentaire volgen we het verhaal van de man die de veranderingen in de frontlinie heeft geobserveerd.

Vanaf zijn jeugd in het midden van de jaren vijftig tot nu beschrijft hij de dreigende catastrofe van klimaatverandering. Wie kan er beter campagne voeren voor de bescherming van onze planeet dan degene die de vier hoeken van de planeet heeft bezocht? Attenborough brengt een inspirerende boodschap om zorg te dragen voor onze mooie planeet.

Ontdek ‘David Attenborough: A life on our planet’ op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Roma

‘Roma' vertelt het verhaal van Cléo, die in dienst is van een Mexicaans gezin. Regisseur Alfonso Cuarón verlaat de spectaculaire kant van Hollywood om terug te keren naar een meer sobere, maar prachtige visuele stijl. De fotografie van de film, die 2u15 duurt, is simpelweg subliem en doet recht aan de getormenteerde geschiedenis van Mexico. Deze autobiografische film is ook een eerbetoon aan de dienstmeid die leefde en werkte voor de familie Cuarón. De film, uitgebracht in 2019, won drie Oscars: Beste Buitenlandse Film, Beste Regisseur en Beste Cinematografie.

Ontdek ‘Roma’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

The Sisterhood of the Traveling Pants

De vier meisjes, Bridget, Carmen, Lena, Tibby, en hun spijkerbroek nemen je mee naar alle uithoeken van de wereld. De vier meiden zullen de jeansbroek om de beurt meenemen als ze op reis zijn. Van South Carolina met Carmen tot Maryland met Tibby en je zal dankzij Lena ook Griekenland en zijn typische dorpjes ontdekken. Bridget trekt dan weer naar Mexico. De broek is een ‘bindmiddel’ tussen hen en ze zullen een onvergetelijke zomer beleven …

Ontdek ‘The Sisterhood of the Traveling Pants’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top