Dit is de meest eigenaardige fanmail die celebs ooit ontvingen

Series | Fans hebben soms de meest verknipte ideeën om hun idolen te verrassen. In sommige gevallen slaat hun verbeelding op hol. Proximus Pickx diept enkele treffende voorbeelden op. Opgepast: van sommige krijg je koude rillingen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Oren, tanden en haren

Het meest verknipte presentje ontving acteur Jared Leto. Een fan die geobsedeerd was door de filmster stuurde hem een menselijk oor, met een leuk woordje: “Luister je?” De acteur maakte een halsketting van zijn opmerkelijk cadeautje en plaatste een foto op sociale media.
 
Zangeres Kesha ontving dan weer enkele tanden van haar meest verwoede fans. Ook zij maakte er een juweeltje van. Acteur Zac Efron heeft eveneens lichaamseigen materie van fans in de bus gekregen, zijnde een stuk mensenhuid. Hij moest er echter niet van weten.
 
Een vrouwelijke fan stuurde dan weer een schildpaddenschild op naar popidool Taylor Swift, met haar gezicht op geschilderd. En Ed Sheeran heeft een bijzondere taart ontvangen, opgevuld met haar. Smakelijk!

Charmante attenties

Andere sterren hebben dan weer minder enge aardigheidjes ontvangen. Emma Watson kreeg bijbels toegestuurd, met als verklaring dat de Harry Potter-saga indruiste tegen de religie.
 
De Franse zanger Vianney liet ooit optekenen dat hij knuffels “met een seksueel karakter” opgestuurd kreeg. Acteur Robert Pattinson trof in zijn brievenbus duizenden tandenstokers aan. Zijn bewonderaars hadden opgemerkt dat hij knabbelde op tandenstokers om het roken tegen te gaan, en wilden hem een plezier doen.
 
De groepsleden van One Direction kregen te horen dat ze allen getrouwd waren met een vrouwelijke fan, die een huwelijkscertificaat met hun zes voornamen op had opgestuurd. Tot slot is er nog Tom Felton, alias Draco Malfidus in de Harry Potter-filmserie, die bedolven werd onder de aanvragen voor adoptie.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top