Plof samen voor de buis met deze prettige kinderfilms!

Soms wil je in de zetel ploffen met de hele kroost erbij. Kijk daarom niet naar tenenkrullende misdaadverhalen of bloedstollende thrillers, maar wel naar deze prettige kinderfilms die Proximus voor jou selecteerde.

 

Raya en de Laatste Draak

Lang geleden leefden mensen en draken vredevol samen in de magische wereld van Kumandra. Toen een kwaadaardige kracht het land bedreigde, offerden de draken zichzelf op om de mensheid te redden. Nu, 500 jaar later, is die kwade kracht terug. Een enkele krijger, Raya, moet de legendarische laatste draak opsporen om zo het verdeelde land en de inwoners weer samen te brengen.

‘Raya en de Laatste Draak’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

 

Matilda

De kleine Matilda (Mara Wilson) is slim, mooi en grappig. Ondanks dit alles wordt ze naar een verre school gestuurd door haar gemene ouders. Op deze school komt ze in de klas van juf Honey ‘Embeth Davidtz) te zitten. Zij laat Matilda openbloeien en samen ontdekken ze dat Matilda heel wat speciale toverkrachten in haar bezit heeft.

Bekijk ‘Matilda’ op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.
 

De Croods 2: Een Nieuw Begin

Na een ellenlange zoektocht heeft de familie Croods eindelijk het perfecte plekje gevonden om zich te settelen. Er is voedsel bij de vleet en alles ziet er mooi uit, maar toch er is één probleem: de Croods moeten dit stukje grond delen met de familie Betermans. Een familie die een stuk verder staat in hun evolutie dan zijzelf.

'De Croods 2: Een Nieuw Begin' is vanaf 7 juli te bezichtigen in je favoriete bioscoop!

Trolls

De vrolijke trollenprinses Poppy en haar tegenpool, de mopperende Knoest, maken zich op voor een heroïsche strijd tegen de vijandelijke Bergen. De hongerige belagers ontvoeren op een dag immers een groot deel van de feestvierende trollenbevolking. Voor Poppy en Knoest zit er niets anders op dan de handen in elkaar te slaan en de toekomst van de trollen veilig te stellen.

‘Trolls’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

 

De Nog Grotere Slijmfilm

Ter ere van een groot slijmgala knutselt Indy (Bibi) een nieuw soort slijm in elkaar dat magische kleuren bevat. Dat is niet naar de zin van de jaloerse Benji (Matheu Hinzen). Hij steelt het recept van Indy en dat heeft grote en potentieel gevaarlijke gevolgen voor iedereen. Het is dan ook van groot belang dat Indy het recept terug weet te vinden, voordat het te laat is.

'De Nog Grotere Slijmfilm' is te bezichtigen in je favoriete bioscoop!

Top