Weg met de keuzestress dankzij deze weekendtips!

Series |

Eindelijk, het is weer weekend. En omdat keuzestress pas voor maandag is, verzamelde Proximus Pickx alvast enkele interessante kijktips om de komende drie dagen leuk en gezellig voor de buis door te brengen.

 

Door Pickx

Deel dit nieuws

John Carter (2012)

De Amerikaanse burgeroorlogveteraan John Carter (Taylor Kitsch) wordt op mysterieuze wijze geteleporteerd naar de planeet Mars. Daar komt hij terecht in bloederige oorlog tussen twee volkeren. Al snel ontdekt Carter dat hij is uitverkoren om de vele inwoners van de planeet te redden van de ondergang.

Bekijk ‘John Carter’ vrijdag om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Generation 56K

Deze Italiaanse Netflix-serie vertelt het verhaal van Daniel en Matilda, twee Italiaanse jeugdvrienden die elkaar uit het oog hebben verloren en elkaar op latere leeftijd hebben teruggevonden. Zowel Daniel als Matilda groeiden op aan de vooravond van de internetrevolutie en hebben hierdoor de wereld om zich heen ingrijpend zien veranderen. Wat ze nog niet weten, is dat hun liefde voor elkaar nog steeds hetzelfde is gebleven.

Ontdek ‘Generation 56K’ op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.


Brasserie Romantiek (2012)

Pascaline (Sara De Roo) en kok Angelo (Axel Daeseleire) baten samen het Antwerpse restaurant ‘Brasserie Romantiek’ uit. Sinds kort hebben ze een koksmuts in de Gault Millau-gids ontvangen en daarom zetten ze hun beste beentje voor op de drukste dag van het jaar: Valentijn. Op deze dag besluit ook Pascalines oude vlam Frank naar het restaurant te trekken, met alle gevolgen van dien…

Bekijk ‘Brasserie Romantiek’ zaterdag om 20u35 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

The Hustle (2019)

Meesterdieven Josephine Chesterfield (Anne Hathaway) en Penny Rust (Rebel Wilson) zijn als water en vuur: de een is elegant en doortastend terwijl de ander liever de botte bijl hanteert. Wanneer ze in elkaars vaarwater terechtkomen, zien de dames zich genoodzaakt om samen te werken. Het doel? Een jonge tech-miljardair verleiden en oplichten.

Bekijk ‘The Hustle’ op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

 

Dief! (1998)

In deze Vlaamse biopic volgen we het verhaal van de Belgische topcrimineel Frans Van Reeth (Axel Daeseleire). Van Reeth was eind jaren tachtig en begin jaren negentig een van de meest spraakmakende criminelen van ons land. Zijn stijl was kenmerkend: grappig, joviaal, ongewapend en dodelijk efficiënt. Dankzij zijn vele gelukte ontsnappingspogingen werd Van Reeth ook een held onder de lokale bevolking.

Bekijk ‘Dief!’ zondag om 21u05 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

Shoplifters (2018)

Een Japans gezin leeft in erbarmelijke omstandigheden en pleegt regelmatig winkeldiefstallen om te kunnen overleven. Op een dag plukken ze het jonge dakloze meisje Yuri van straat. Ze nemen het meisje in hun midden op en leren ook haar hoe ze moet stelen. Alles gaat goed, tot een onverwachte gebeurtenis een aantal dramatische geheimen uit het verleden blootlegt.

Shoplifters’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top