Saartje ontvangt Joyce De Troch & Tom Decock

Films | In het praatprogramma ‘Saartje’ ontvangt Saartje Vandendriessche deze week Joyce De Troch & Tom Decock. Met een mediafiguur en organisator van exclusieve evenementen enerzijds en een ex-radiopresentator en auteur anderzijds belooft het opnieuw een boeiende aflevering te worden! 
 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het concept van 'Saartje' is uniek én veelbelovend. Er zijn telkens twee gasten aanwezig zijn in de talkshow. Met iedere gast wordt er een kwartier gesproken. Saartje weet niet over wat het onderwerp gaat en om de drie minuten zal er een klok afgaan, waarna er een nieuw trefwoord wordt aangegeven. Het is in die richting dat het gesprek zal gaan. De tweede gast krijgt ook trefwoorden, maar één trefwoord hebben de twee gasten gemeenschappelijk. In het derde en laatste gesprek zullen ze gezamenlijk over dat thema verder praten. 'Saartje' duurt 50 minuten. Deze week passeren Joyce De Troch & Tom Decock de revue.
 

Joyce De Troch

Een babbel met mediafiguur en onderneemster Joyce De Troch zal zonder meer een interessant gesprek opleveren. De moeder van twee kinderen nam in 1995 deel aan 'Miss Belgian Beauty'. Nadien werd haar carrière gelanceerd aan de hand van verschillende optredens als presentatrice van onder anderen ‘Ideale Maten’ en ‘Streetmate’. Vervolgens acteerde ze in de reeks ‘Verschoten en Zoon’ en speelde ze mee in ‘Costa’. Tenslotte presenteerde ze ook nog ‘Trjing Tjing’ en organiseert ze exclusieve evenementen.
 

Tom De Cock

De radiopresentator Tom De Cock mag dan wel al even gestopt zijn met zijn succesvol avondspitsprogramma op MNM, relevant blijft hij nog zeker en vast. De Cock maakt intussen podcasts, schrijft boeken en voedt bovenal zijn dochter op. In functie van de opvoeding van zijn dochter Jasmijn stopte hij intussen een dik jaar geleden met radio maken. Op die manier hoopte hij meer tijd vrij te maken voor het gezinsleven. In totaal schreef De Cock al drie boeken. Zijn laatste boek ‘Lily’ is gericht op kinderen ouder dan 11 jaar en gaat over een tienermeisje dat haar prinsessenleven opgeeft voor de liefde. Tenslotte mengt De Cock zich vaak in maatschappelijke thema’s zoals holebirechten en racisme, vaak met duidelijk gestaafde argumenten en telkens met de juiste dosis relativering.

Ontdek wat deze twee televisiefiguren met elkaar verbindt in 'Saartje' op 8 juli om 22u en 9 juli om 19u30 op Pickx+ (zender 13) op je TV. Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263!

Meer weten over de gloednieuwe zender Pickx+ en hoe je ‘Saartje’ en andere exclusieve programma’s als Proximus TV-klant kan bekijken? Lees hier meer.

Kom hier meer te weten over 'Saartje' en haar wekelijkse gasten!
Deze gasten worden verwelkomd in de studio van ‘Saartje’
Saartje Vandendriessche voelt zich goed als gastvrouw van ‘Saartje’: “Leuk, maar spannend”
Week van LGBTQ in de eerste aflevering van 'Saartje'
Deze week in ‘Saartje’: Alex Agnew en Margriet Hermans
Moora Vander Veken en Nic Balthazar op de sofa van ‘Saartje’ 
Kunstenares Saskia De Coster en politica Zuhal Demir deze week in ‘Saartje’

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top