Deze tv-programma’s mag je de komende week niet missen!

Films |

Zomerweer zit er de komende week niet in. Maar geen nood, gelukkig kan u via de buis de vakantiesfeer oproepen. Proximus Pickx doorzocht de televisiegids en vond enkele pareltjes om de zomervakantie goed in te zetten.

 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vakantiehuis for Life

Wat als je met jouw survivalskills de toegang tot een gerenoveerde chalet kan winnen voor maar liefst twintig jaar? Dat is de opzet van het nieuwe televisieprogramma ‘Vakantiehuis for Life’. In dit programma strijden vijf duo’s om de sleutels van een Ardense chalet die ze zelf moeten renoveren. Hoe uitgebreid de renovatie uiteindelijk zal worden, hangt af van de survivalproeven waarmee de kandidaten werkmateriaal kunnen verdienen!

Bekijk ‘Vakantiehuis for Life’ maandag om 22u00 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

The Aviator (2013)

In dit biografisch drama van regisseur Martin Scorsese zien we hoe de jonge succesvolle Amerikaanse zakenman Howard Hughes (Leonardo DiCaprio) zich toelegt op de ontwikkeling van vliegtuigen en een vliegtuigmaatschappij. Hij trekt tijdens zijn obsessieve queeste de aandacht van enkel vrouwelijke types en kampt bovendien steeds meer met mentale problemen. Hierdoor dreigt hij alles te verliezen.

Bekijk ‘The Aviator’ dinsdag om 22u20 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

Crouching Tiger, Hidden Dragon (2000)

Li Mu Bai (Chow Yun-fat) is een Chinese krijger uit het 19e eeuwse China die met pensioen gaat. Hij doet afstand van zijn legendarische zwaard ‘Green Destiny’ dat hij in bewaring laat brengen bij de invloedrijke Sir Te. Wanneer hij ontdekt dat zijn zwaard gesloten is, gaat hij op zoek naar de dader. Die blijkt uit een onverwachte hoek te komen...

Bekijk ‘Crouching Tiger, Hidden Dragon’ woensdag om 21u15 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Chappie (2015)

De politiediensten van Johannesburg zetten in een fictieve toekomst robots in om de wet te handhaven. Eén van deze robots, Agent 22, werd beschadigd tijdens een interventie en wordt vervolgens klaargemaakt voor ontmanteling. Dat ziet onderzoeker Deon Wilson (Dev Patel) niet graag gebeuren. Hij ontwikkelde gloednieuwe software voor de politierobots en wil die uittesten op Agent 22. De man redt vervolgens de robot van de schroothoop, maar kruist uiteindelijk het pad met gewiekste criminelen die ook potentie zien in voormalige politierobot. 

Bekijk ‘Chappie’ donderdag om 20u30 op VTM 4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

L'aile ou la cuisse (1976)

Charles Duchemin (Louis de Funès) is een man met een missie. De kwaliteit van de Franse keuken conserveren en promoten. Dat doet hij met zijn culinaire gids ‘Duchemin’ en door strijd te voeren tegen de opkomende fastfoodketens. Hij hoopt met behulp van zijn zoon zijn missie te kunnen verder zetten maar plots slaat het noodlot toe: Duchemins zoon wil clown worden in plaats van recensent en zijn grootste wapen, zijn smaakpapillen, begeven het.

Bekijk ‘L'aile ou la cuisse’ vrijdag om 23u10 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top