Dit zijn de nieuwste reeksen op Netflix in juli

Heb je het gevoel dat je alles op Netflix hebt bekeken en weet je niet meer wat te doen? Dan heeft Proximus Pickx het ideale antwoord voor jou! Hier zijn enkele reeksen die in de maand juli op Netflix verschijnen.

Generation 56k

Deze Italiaanse reeks vertelt het verhaal van Daniel en Matilda, een koppel dat elkaar eind jaren 90 leerde kennen. In die tijd stond internet nog in zijn kinderschoenen en surften we met trage 56k-modems over het wereldwijde web. 'Generation 56k' volgt het paar en hun vrienden gedurende meer dan twee decennia lang. Zo zien we hoe de opkomst van digitale technologie het kleine eiland Procida, voor de kust van Napels, verovert. Daniel en Matilda zullen snel beseffen dat sommige gevoelens vervagen, terwijl andere nooit verdwijnen ...
 
'Generation 56k' is een serie van Francesco Ebbasta met Angelo Spagnoletti, Cristina Cappelli, Alfredo Cerrone, Azzurra Iacone, Gianluca Colucci (ook bekend als "Fru"), Gennaro Filippone, Fabio Balsamo en Egidio Mercurio.

Ontdek ‘Generation 56k’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.
 

Atypical (seizoen 4)

In de eerste drie seizoenen van 'Atypical' volgen we de avonturen van Sam, een jongeman met autisme die op zoek is naar vrijheid. Als je deze afleveringen leuk vindt, mag je zeker niet het vierde seizoen missen! Op 9 juli is het zover! Na een pauze van bijna twee jaar gaat de reeks verder waar het eerder was gestopt.
 
Sam staat op het punt naar de universiteit te gaan. Hoewel zijn autisme zijn academische ontwikkeling zou kunnen belemmeren, stopt het daar niet. Hij trekt ook in bij zijn beste vriend, Zahid. Voor Sam is dat een grote stap voorwaarts naar onafhankelijkheid en zelfontdekking! In dit vierde seizoen zou het kunnen dat Sam eindelijk de vrijheid vindt waar hij al lang naar verlangt.
 
Ontdek het vierde seizoen van ‘Atypical’ vanaf 9 juli op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.
 
 

Young Royals (seizoen 1)

Na een schandaal moet prins Wilhelm zich inschrijven in het prestigieuze Hillerska-internaat, waar hij zich moet aanpassen aan zijn nieuwe leven tussen een groep tieners die de nieuwe elite van de Zweedse natie belichaamt. In Hillerska ontdekt hij vrijheid, smeedt hij vriendschappen en beproeft hij zijn geluk in de liefde. Zijn wereld komt echter tot stilstand wanneer hij onverwacht de troonopvolger van het Zweedse koningshuis wordt. Vanaf nu wordt het heel wat moeilijker om zijn hart te volgen, want hij zal moeten kiezen tussen zijn liefde en zijn land.
 
Dit nieuwe comedy-drama van Netflix is nu al een wereldwijde hit. Zowel kijkers als recensenten waarderen de realistische verhalen van de reeks.
 
Ontdek het eerste seizoen van ‘Young Royals’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.
 

Mortel (seizoen 2)

Sofiane, Victor en Luisa volgen les op een middelbare school in een buitenwijk van een Franse stad en stellen vast dat ze niets met elkaar gemeen hebben. Maar als ze geconfronteerd worden met een bovennatuurlijke kracht, zullen ze hun krachten bundelen. Dankzij hun voodoo-krachten hopen ze Sofiane's broer te vinden. Hun vriendschap wordt dan vooral een middel om te overleven. Nadat het eerste seizoen van deze reeks een succes werd bij de kijkers, kan je binnenkort kijken naar het tweede seizoen van deze fantastische Franse serie. We weten al dat onze favoriete tieners Reda opnieuw zullen moeten redden uit de klauwen van de voodoo-god Obé. We kunnen niet wachten om te zien hoe de strijd tegen het kwaadaardige wezen zal gebeuren, vooral als we de beelden van de trailer zien!
 
Ontdek het tweede seizoen van ‘Mortel’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.
 

Never Have I Ever (seizoen 2)

Deze Amerikaanse reeks vertelt het verhaal van Devi, een 15-jarige tiener die heel graag populair wil worden. Maar niet al haar projecten gaan zoals gepland, vooral vanwege haar moeder, die erg streng is en gehecht aan de Indiase tradities van de familie. Je zal ongetwijfeld met plezier de avonturen van Devi in dit tweede seizoen volgen. Zullen we haar eindelijk zien uitgaan met Ben?
 
Ontdek het tweede seizoen van ‘Never Have I Ever’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.
 

Series

Bekijk alles
Top