Gratis te zien op Pickx: Le Pari des Bretelles sluit Musiq 3 festival af

Van 25 tot 27 juni keerde het Musiq3 Festival terug voor een tiende jubileumeditie. Voor de gelegenheid vonden er maar liefst 32 concerten plaats. Proximus Pickx blikt met jou al even vooruit naar het slotconcert van Le Pari des Bretelles, dat net als de andere optredens gratis wordt uitgezonden op 4 en 6 juli.
 

Het jubileumweekend werd gevierd met een prestigieuze affiche. Zo maakten onder anderen Renaud Capuçon, Julie Depardieu, Lorenzo Gatto, Amandine Beyer, Félicien Brut, Shirly Laub, het Brussels Philharmonic en nog vele anderen hun opwachting. Dit knotsgekke weekend werd uiteraard afgesloten met een geweldige avond. Le Pari des Bretelles sloten het weekend af.

De groep, bestaande uit Félicien Brut op de accordeon, Edouard Macarez op de contrabas en Quatuor Hermès, werd in 2018 opgericht in Auvergne. Brut leerde de stiel in zijn geboortestreek nabij Auvergne aan de school voor volksdansen en musette. Een jaar later werd een eerste album uitgebracht. Hun muziek is vaak een combinatie tussen grensoverschrijdende klanken van de accordeon, samen met een majestueus strijkkwartet. 

Het slotconcert kan je via deze link bekijken!
 
Bekijk het Musiq3 Festival op 4 juli om 20u30 en op 6 juli om 20u, exclusief op Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Het Musiq3 Festival 2021 zal dan beschikbaar zijn in de Proximus VOD-catalogus, op Pickx.be of de Proximus Pickx-app. 
 

Muziek

Bekijk alles
Top