Dit zijn de beste kijktips van het weekend!

Films |

De werkweek zit er weer op! En tussen de Duivelsgekte door, zijn er ook nog goede films op de buis. Maak je dus klaar voor een gezellig weekend dankzij deze kijktips van Proximus Pickx!

 

Door Proximus

Deel dit nieuws

The Favourite (2019)

De 18e eeuwse Britse koningin Anne gaat getroebleerd door het leven. Ze wordt echter zo goed als mogelijk bijgestaan door de hertogin van Marlborough (Rachel Weisz) aan wie ze al haar geheimen toevertrouwt. Wanneer plots een nieuwe dienstmeid (Emma Stone) zich aan bij het hof voorstelt, waait er een nieuwe wind door het koninklijke paleis. Koningin Anne kan het avontuurlijke karakter van de nieuweling wel pruimen en dat zet kwaad bloed bij de hertogin van Marlborough. 

Bekijk ‘The Favourite’ op vrijdag om 23u05 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

Army of the Dead (2021)

In een niet zo verre maar wel fictieve toekomst wordt de Amerikaanse stad Las Vegas geteisterd door een zombieplaag. Hierdoor besluit de Amerikaanse overheid om de stad te bombarderen. Dat is een ramp voor casino-eigenaar Bly Sanada (Hiroyuki Sanada) die nog 200 miljoen dollar in zijn kluis heeft liggen. Om zijn geld niet te verliezen, huurt Sanada een groepje huurlingen in. Zij moeten zich langs de vele zombies werken om tot aan de kluis te komen.

Ontdek ‘Army of the Dead’ op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

 

Death Draw (2016)

Het perfecte plan van meesterdief Harrison (Gil Bellows) valt in het water wanneer hij te weten komt dat zijn vluchtpiloot brutaal werd vermoord. Al gauw gaat er bij hem, en zijn criminele kompanen, een belletje rinkelen: iemand heeft vast gelekt. Maar wie? Om dat uit te zoeken wordt iedereen als verdachte beschouwd...

Bekijk ‘Death Draw’ zaterdag om 22u25 op VTM4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!


Cruella (2021)

Cruella (Emma Stone) is een slimme, creatieve jongedame die ook een talent voor mode heeft. Ze heeft bovendien een ondeugend kantje en daarom werkt ze graag samen met een paar jaar jonge Londense boeven. Wanneer op een dag een belangrijke, maar illustere ontwerpster haar talent voor mode ontdekt, lijkt Cruella eindelijk haar naam als modeontwerpster te kunnen vestigen. Hiervoor moet ze echter ook heel wat kwalijke dingen doen.

‘Cruella’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

 

King Otto (2019)

In 2004 kan de Europese voetbalwereld haar ogen niet geloven: Griekenland, een land waar niet veel van verwacht werd tijdens belangrijke voetbaltoernooien, werd plots Europees kampioen. Het brein achter dat onverwachte succes luistert naar de naam Otto Rehhagel. Hij was de toenmalige bondscoach van de Griekse nationale ploeg en toonde met zijn Duitse voetbalintelligentie de weg naar de Europese top.

Bekijk ‘King Otto’ zondag om 22u10 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top