Een zomer vol muziek in OLT Rivierenhof

Muziek | Nu er meer perspectief is voor de zomervakantie, worden er ook meer en meer concerten terug op poten gezet. Een ideale plaats om zo’n muzikale avond te beleven, is OLT Rivierenhof. Een idyllische setting midden in de natuur is perfect voor topmuziek op zwoele zomeravonden. Proximus Pickx ging al even kijken in het programma voor de komende maanden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Eefje de Visser

Vier jaar na haar laatste plaat ‘Nachtlicht’ is Eefje de Visser terug met een gloednieuw album: ‘Bitterzoet’. Dat brengt ze dan ook mee op 17 augustus, samen met haar bezwerende stem die begeleid wordt door warme synths en donkere drums. ‘Bitterzoet’ wordt door de muzikante omschreven als “een dromerige wereld die zich net als magic hour bevindt tussen dag en nacht, tussen bitter en zoet”. De coronacrisis zette de releasetour voor de plaat stop, maar Eefje bleef niet stilzitten en kwam uit met de gelijknamige concertfilm. Ondertussen kan je haar nieuwste single ‘Golven’ ook al horen in de hitparades.
 
Meer info en tickets vind je hier.

Hooverphonic

Een tijdje geleden stonden Geike Arnaert, Alex Callier en Raymond Geerts nog op het grootste podium van Europa tijdens het Eurovisiesongfestival. Hun Eurovisienummer ‘The Wrong Place’ veroverde meteen de Vlaamse ultratop en ook hun gloednieuwe album doet het fantastisch. ‘Hidden Stories’ claimt de eerste plek in de Nationale Ultratop Hitlijsten. Nu de meest bekende bezetting van de band, met zangeres Geike, weer compleet is, kan het niet anders dan vonken geven in het Rivierenhof op 28 augustus. Hooverphonic sluit de zomervakantie af met hun eigen instant herkenbare sound.
 
Meer info en tickets vind je hier.

Meskerem Mees

Geen zin om naar de hoofdstad te trekken op de Nationale Feestdag? Dan heeft OLT Rivierenhof het geknipte alternatief. Meskerem Mees betreedt op 21 juli het podium, om je in vervoering te brengen met haar helder en puur stemgeluid. De jonge singer-songwriter won in 2020 Humo’s Rock Rally en weet telkens weer haar publiek te overtuigen. Meer dan haar stem, een akoestische gitaar en de cello van haar buddy Febe heeft Meskerem Mees niet nodig om je een avond te bezorgen die je niet snel zal vergeten.
 
Meer info en tickets vind je hier.

Trixie Whitley

Trixie Whitley is geen onbekende voor het OLT Rivierenhof, maar toch is het al van 2012 geleden dat ze er nog op het podium stond. Haar comeback in het Antwerpse staat gepland voor 15 augustus en zal van een heel ander kaliber zijn dan negen jaar geleden. Toen was Trixie even charmant, maar nog wat meer aarzelend, en vandaag hoort ze tot de absolute top van onze muziekscene. Ze straalt als een van de meest veelzijdige zangeressen, die samenwerkte met gerenommeerde artiesten als Meshell Ndegeocello, Marc Ribot, Laurie Anderson. Het wordt een show vol muzikale wendingen van een topniveau.
 
Meer info en tickets vind je hier.

Tourist LeMC

Voor Antwerpse stadstroubadour Tourist LeMC is dit een thuiswedstrijd. Het is ondertussen al zes jaar geleden dat hij doorbrak met zijn eerste hits ‘Horizon’ en ‘En Route’. Het album ‘En Route’, waar die topsongs op prijken, kreeg dubbel platina. Zijn tweede plaat ‘We Begrijpen Mekaar’ moet niet onderdoen met meer dan 8 miljoen albumstreams en een #1 entry bij release in de Ultratop albumchart. Sfeer verzekerd met Tourist op het podium van 24 tot en met 26 augustus.   
 
Meer info en tickets vind je hier.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top