Je denkt dat je het in je hebt om een van de grootste voetbalclubs ter wereld te vertegenwoordigen op Fortnite? Wel, dat komt goed uit. Manchester City heeft namelijk aangekondigd dat het op zoek is naar een eerste professionele speler op de battle royale!

Naast de klassieker FIFA waarop de club verschillende spelers heeft, wil Manchester City een extra spel toevoegen aan zijn esportsactiviteiten. En de game die in het vizier is gekomen van de Engelse voetbalclub is Fortnite.

Manchester City heeft een aankondiging gepubliceerd om een toekomstige professionele speler aan te werven op de Battle Royale van Epic Games. Het is via een toernooi, de City Solos Hunt, dat de club zijn toekomstige speler zal rekruteren.

De winnaar krijgt een contract van 1 jaar als profspeler, maar mag ook een aantal kleine extraatjes verwachten. Naast het contract biedt de club de toekomstige speler een geheel verzorgde reis naar het Etihad Stadium aan, inclusief wedstrijdkaarten en een rondleiding door het stadion. Een fantastische prijs voor elke speler die droomt van een professionele toekomst.

Als je mee wil doen, is er geen tijd te verliezen. Ga naar de website van Manchester City Esports en vul het formulier in om mee te doen aan de competitie. Je kan je inschrijven tot 11 juli. Het toernooi is open voor iedereen, of toch bijna. De enige vereiste is dat je minstens 16 jaar oud moet zijn.

We wensen je alvast veel succes! En wie weet, misschien draagt de toekomstige Fortnite-ster van Manchester City wel de zwart-geel-rode vlag…

Copyright afbeelding: Manchester City Esports