Lierse K. en Virton kennen (potentiële) tegenstanders voor 3e ronde Croky Cup

Challenger Pro League | Lierse Kempenzonen en Excelsior Virton moeten in het nieuwe bekerseizoen vroeger aan de bak dan de andere 1B-teams. Beide ploegen zaten maandag al mee in de bokaal voor de loting van de (voor)rondes van de Croky Cup.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Lierse K. en Virton moeten in principe op 14 en 15 augustus al een eerste keer de (beker)wei in tijdens de derde ronde van de Croky Cup. Maar aangezien die speeldag net samenvalt met de openingsspeeldag van 1b, zal er allicht nog wel wat geschoven worden.

Voor Lierse Kempenzonen wacht er al meteen een stevige kluif. De Kempenaars moeten op bezoek bij Thes Sport; één van de topteams uit 1e Nationale.

Excelsior Virton weet nog niet welke ploeg het moet bekampen. Zij moeten nog afwachten wie de wedstrijd tussen Sint-Niklaas en Eendracht Zele wint. De winnaar daarvan moet tegen Londerzeel én de ploeg die daar als winnaar uitkomt, speelt in eigen huis tegen Virton.

Pas in ronde 5 worden de zes andere 1B-teams (+ Union SG en RFC Seraing) mee in de strijd gegooid. HIER kan u uitrekenen wie hun potentiële tegenstanders zijn.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top