Lommel SK verhuurt Vinicius aan KV Mechelen

Sport | Na de verhuur van Manfred Ugalde aan Eredivisionist FC Twente wordt nu ook Vinicius de Souza verhuurd aan een team dat in een hogere competitie speelt. De middenvelder gaat volgend seizoen aan de slag bij KV Mechelen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De 22-jarige middenvelder maakte er nooit een geheim van dat hij Lommel enkel als springplank zag voor een groots parcours in Europa. KV Mechelen moet nu zijn volgende stap worden in zijn veroveringstocht. Malinwa huurt de Braziliaan die nog tot 2025 onder contract ligt bij Lommel.

Vinicius streek vorige zomer neer in Noord-Limburg nadat hij via de City Football Group weg werd gehaald bij de Braziliaanse topclub Flamengo. De middenvelder speelde uiteindelijk 18 wedstrijden voor Lommel en etaleerde zich daarin als een fysisch sterke en balvaardige middenvelder.

“Vanaf ik wist van de interesse van KV Mechelen, heb ik meteen met mijn begeleider Joao Carlos (ex-Lokeren en ex-Genk) gebeld,” vertelt Vinicius op de officiële website van KV Mechelen. “Joao vertelde niks dan goeds over deze club. Vooral over de fans. Ik kom van Flamengo, he. Dus ik speel graag voor zo’n vurig publiek.”

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top