Deze 's werelds meest populaire Netflix-titels moet je gezien hebben!

Series |

Van Afrika tot in Amerika, van op de Himalaya tot in de woestijn… Overal kijken mensen naar de meest spannende films en series via Netflix. Maar wat zijn nu de meest populaire titels elders in de wereld? Proximus Pickx zocht het uit.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Good On Paper (2021)

De 34-jarige Amerikaanse comédienne Andrea Singer (Iliza Shlesinger) leeft voor haar job. Toch hunkert ze af en toe naar een huisje, tuintje, boompje en bijpassende man op wie ze dolverliefd is. Die man komt plots haar leven binnengewandeld en lijkt op het eerste zicht perfect te zijn. Dat doet bij de comédienne een belletje rinkelen: niemand is immers perfect. Ze is dan ook vastberaden om alle potentiële geheimen van haar nieuwe vriend te achterhalen.

Deze film staat in de top 5 van meest bekeken films op Netflix in Canada, Argentinië en Jamaica. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

 

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019)

Fans van 'The Fast and Furious'-filmreeks wisten al langer dan vandaag dat de door testosteron gedreven personages Luke Hobbs (Dwayne Johnson) en Deckard Shaw (Jason Statham) niet de beste vrienden waren. Net daarom besloot filmstudio Universal om deze twee keikoppen samen in een film te laten spelen. Het resultaat luistert naar de naam ‘Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw’. In deze spannende actiefilm zien we hoe Hobbs en Shaw tegen wil en dank moeten samenwerken om een slechterik af te stoppen die een dodelijk virus op de wereld wil loslaten.

‘Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw’ werd geregisseerd door David Leitch. De film staat op nummer één in Griekenland en is beschikbaar op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

 

Too Hot To Handle

De makers van deze Britse realityreeks hebben vast en zeker in dezelfde ideeënton gekrabbeld als de bedenkers van 'Temptation Island'. Want ook in ‘Too Hot To Handle’ staat eveneens het spel van de liefde, en de vele dilemma’s die hierrond bestaan, centraal. De premisse is simpel: een groep jonge singles wordt ondergebracht op een zomers eiland en krijgt maar één opdracht mee: blijf van elkaars lijf. Als ze daarin slagen winnen ze de jackpot. De vraag is: willen ze die jackpot wel winnen?

‘Too Hot to Handle’ blijkt enorm veel succes te hebben in Australië, Ierland, India en Engeland en is ondertussen aan zijn tweede seizoen toe. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.
 

Bloodshot (2020)

Angelo Mortalli (Vin Diesel) is een Amerikaanse soldaat die tragisch om het leven komt. Het experimentele bedrijf Project Rising Spirit ziet in zijn lichaam het ideale testobject om zijn nanotechnologie op uit te testen. Dankzij de nanotechnologie komt Mortalli opnieuw tot leven en beschikt hij over superkrachten. Hij wil echter wraak voor zijn dood en besluit zijn nieuwe superkrachten hiervoor aan te wenden.

Deze actiefilm is gebaseerd op een populaire stripfiguur en is de huidige nummer 1 in Italië. ‘Bloodshot’ is beschikbaar op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top