Rocket League: trekt AztraL naar Karmine Corp?

Door Proximus

Deel dit nieuws

De Belg Maello “AztraL” Ernst staat op het punt zich aan te sluiten bij het nieuwe team van de Karmine Corp op de game Rocket League. Dat is tenminste wat op dit moment de ronde doet. Indien de aanwerving officieel zou worden, is de Belg verzekerd van een competitief team voor volgend seizoen.

Je weet het vast nog wel: de Franse organisatie Solary had een paar maanden geleden het Rocket League-team van het Noord-Amerikaanse Oxygen Esports overgenomen, waar de Belg AztraL deel van uitmaakte. De spelers hadden slechts de garantie gekregen dat ze het einde van het seizoen bij de organisatie konden doorbrengen, en dus bleef hun toekomst meer dan onzeker.

Maar het vervolg van de carrière van onze landgenoot lijkt te zijn uitgelekt op het web. Sinds enkele uren zijn er inderdaad verschillende geruchten over de mogelijke aanwerving van AztraL binnen de Franse organisatie Karmine Corp. Het team zou bovendien worden aangevuld met twee spelers van Vodafone Giants: de Spanjaard Marc “Stake” Bosch en de Marokkaan Amine “itachi” Benayachi. Het team zou zo heel wat talent in zijn rangen hebben.

Ook al heeft de topploeg van de LFL, de Franse League of Legends-competitie, geen slot in de RLCS, toch zou het team met deze aanwervingen over heel wat vuurkracht beschikken, met drie ervaren spelers en vaste waarden in de competitie.

Voor sommigen is het gerucht van de transfer geen grote verrassing. Na alles gewonnen te hebben in League of Legends en een wereldtitel te hebben gepakt op TFT dankzij speler Double61, had de leiding van de organisatie enige tijd geleden aangekondigd dat ze wilden starten op een nieuwe game. Waren de verhalen eerst gericht op een mogelijke komst naar Counter-Strike met een aanwerving van het Franse team DBL Poney, dan lijkt het avontuur nu een nieuwe wending te nemen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top