'Lupin': dit weten we al over het derde seizoen

Nieuws |
Sinds de lancering op Netflix is 'Lupin' wereldwijd een enorm kijkcijfersucces. Deze serie met Omar Sy biedt een intrigerende verhaallijn vol spanning. Nu het tweede seizoen al is uitgebracht, wachten de fans ongeduldig op een derde seizoen.

Door Proximus

Deel dit nieuws

In het tweede deel van 'Lupin', uitgebracht op 11 juni, zien we Assane Diop (een rol van Omar Sy) in vijf spannende nieuwe afleveringen. Op het einde van het tweede seizoen lijkt het hoofdverhaal van de serie afgerond te zijn. Daarbij wordt de doortrapte Hubert Pellegrini (Hervé Pierre) uiteindelijk voor het gerecht gebracht omdat hij een paar jaar geleden met een list Assanes vader een kostbare ketting liet stelen.
 
Zodra Pellegrini is ontmaskerd en commissaris Dumont is gearresteerd, wordt Assane niet langer verdacht van moord, maar blijft hij de meest gezochte man in Frankrijk. Nu hij gedwongen is om te vluchten, neemt hij uitgebreid afscheid van Claire (Ludivine Sagnier) en zijn zoon Raoul (Etan Simon).

Wat kunnen we verwachten?

In een interview met The Wrap licht Omar Sy een tipje van de sluier over het derde seizoen. "We weten het nog niet zeker. Na het tweede deel is het verhaal eigenlijk afgerond, maar ontstaan er evengoed nieuwe verhaallijnen. We zullen zien!" Het derde deel van de reeks zou mogelijk wel eens een klopjacht kunnen bevatten.
 
Assane Diop belooft zijn familie ook dat hij een oogje in het zeil zou houden, zodat hij in Parijs kan blijven om over hen te waken. "Assane speelt graag met mensen omdat hij zelf graag de leiding nam. Nu is zijn familie in gevaar en heeft hij geen controle over de situatie", vervolgt de acteur. In de nieuwe afleveringen zal Assane ongetwijfeld voor zijn gezin vechten.
 
Cocreator van de serie George Kay heeft laten weten dat hij momenteel werkt aan het scenario van het derde seizoen. Naar verwachting zullen er in 2022 meer afleveringen op Netflix verschijnen.
 
Ontdek de eerste twee seizoenen van 'Lupin' nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.
 
 


Kan je niet genoeg krijgen van deze reeks? Lees hier onze eerdere artikels over 'Lupin':
 
Maak je klaar op het vervolg van ‘Lupin’ met deze korte terugblik!
Ontdek de magnifieke cast van de successerie ‘Lupin’
'Lupin': feit, fictie, of iets tussenin?
Netflix lanceert langverwachte 'Lupin' met Omar Sy
Het tweede deel van 'Lupin' belooft spannend te worden!
Deze opnamelocaties van 'Lupin' moet je zeker eens hebben bezocht

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top