Deze televisieprogramma’s mag je deze week zeker niet missen!

Series |

Helaas, het is maandag. Om de eerste dag van de nieuwe werkweek sneller te doen gaan, selecteerde Proximus Pickx alvast enkele interessante kijktips. Hierdoor kan je vandaag aan het koffiemachine toch al dagdromen over de leukste televisieprogramma’s van deze week!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Destination Wedding (2018)

Frank (Keanu Reeves) en Lindsay (Winona Ryder) zijn twee vrijgezellen die uitgenodigd zijn op een bruiloft op een verre locatie. Ze nemen daarvoor het vliegtuig en ontdekken dat ze allebei geen hoop meer koesteren in de liefde. Deze gedeelde smart lijkt hen naar elkaar toe te drijven, maar voordat ze dat aan elkaar durven toegeven moeten ze leren om zichzelf open te stellen.

Bekijk ‘Destination Wedding’ maandag om 20u30 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Costa Belgica

Ga mee op reis naar Spanje. Onder de Spaanse zon werken vijf Vlaamse makelaarsfamilies zich uit de naad om voor de talrijke uitgeweken Vlamingen hét ideale plekje onder de zon te vinden. De eisen van de Vlamingen zijn hoog, maar gelukkig weten de makelaars altijd het juiste, en soms het meest exclusieve, Spaanse pand te vinden aan de Costa del Sol.

Bekijk ‘Costa Belgica’ dinsdag om 22u00 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!



Misdaaddokters

In deze zesdelige televisieserie gaat presentator Gilles De Coster het gesprek aan met de beste wetsdokters van het land. Hij wil weten hoe zij naar hun functie kijken, waar ze op letten tijdens de job en welke tegenstand ze krijgen van advocaten en tegenexperts in de rechtbank.

Bekijk ‘Misdaaddokters’ woensdag om 20u35 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

Diego Maradona (2019)

In deze documentaire van regisseur Asif Kapadia zien we hoe de Argentijnse voetballer Diego Maradona in 1984 neerstrijkt in het Italiaanse Napels. Daar groeit hij uit tot een god en wordt hij op handen gedragen door de voetbalgekke Napolitaanse supporters. Maradona weet met zijn roem geen blijf en ondervindt langzaam maar zeker dat hij meer kan ontsnappen aan de aandacht van de fans, zelfs wanneer het bergaf gaat met zijn kunstjes en zichzelf.

Bekijk ‘Maradona’ donderdag om 22u20 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

Rocky V (1990)

Rocky Balboa (Sylvester Stallone) mag wegens een opgelopen hersenbeschadiging niet meer in de ring stappen. Omdat ook zijn geld bijna allemaal is opgesoupeerd en geeft hij trainingen aan een jonge talentvolle bokser Tommy Gunn. Zijn zoon is hierom jaloers en het verhaal met Gunn loopt uiteindelijk ook slecht af. Hierdoor ziet Rocky zich genoodzaakt om alsnog zijn comeback te maken in de bokswereld.

Bekijk ‘Rocky V’ vrijdag om 23u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top