Middenvelder Florian Grillitsch is verkozen tot 'man van de match' na de 1-0 zege van Oostenrijk op de derde en laatste speeldag in EK-groep C tegen Oekraïne in Boekarest. De Oostenrijkers eindigen door de winst als tweede in de poule en mogen hun borst nat maken voor een achtste finale tegen Italië.
Baumgartner (21.) scoorde in de eerste periode de enige treffer. Grillitsch en co wonnen nadien de slag op het middenveld en hielden stand. De middenvelder van Hoffenheim vuurde zijn manschappen aan en loodste zijn team naar het laatste fluitsignaal.

In de andere wedstrijd versloeg Nederland vlot Noord-Macedonië met 3-0. Georginio Wijnaldum is verkozen tot 'man van de match' na die vlotte zege van Nederland op de derde en laatste speeldag in EK-groep C in Amsterdam tegen Noord-Macedonië. De 30-jarige middenvelder die de voorbije seizoenen furore maakte bij Liverpool en die een contract voor drie jaar heeft ondertekend bij Paris Saint-Germain, scoorde tweemaal.

Depay (24.) scoorde de eerste Nederlandse treffer, maar na de pauze was Wijnaldum niet meer te houden. Met twee treffers (51. en 58.) sloeg hij Noord-Macedonië tegen het canvas.