'Familie' neemt afscheid met een klepper van een seizoensfinale

Films |
Vaste kijkers van 'Familie' weten het inmiddels wel: wanneer het huidige seizoen op zijn laatste pootjes loopt, kan je een paar cliffhangers van formaat verwachten. Ook deze keer stelt VTM niet teleur. Proximus Pickx blikt vooruit naar de seizoenfinale en wat erop volgt.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Belangrijke dag

De seizoensfinale, die opnieuw in een extra lange aflevering is gegoten, wordt op vrijdag 25 juni uitgezonden en belooft veel kijkplezier. Quinten (vertolkt door Maxime De Winne) is helemaal klaar om een marathon te lopen en moet het beste van zichzelf geven. Aan de zijlijn wordt hij aangemoedigd door zijn vrienden. 
 
Ook voor de werknemers van CoBrew en Wolff & Bos wordt het spannend. Véronique (Sandrine André), Lars (Kürt Rogiers) en Iris (Marianne Devriese), en Peter (Gunther Levi), Mathias (Peter Bulckaen), Cédric (Yanni Bourguignon) en Mieke (Caroline Maes) verzamelen op een grote prijsuitreiking waar de Ondernemer van het Jaar wordt gelauwerd. Er speelt al even een rivaliteit tussen Lars en Mathias en die twist bereikt uitgerekend op de uitreiking een onverwacht hoogtepunt. Ondertussen dreigt het conflict tussen Jonas (David Cantens), Simon (Braam Verreth) en Stefanie (Jasmijn Van Hoof) helemaal te escaleren.

Nog meer leuks

Wie niet genoeg kan krijgen van 'Familie', kan na de seizoensfinale de hele zomer lang elke vrijdag om 12 uur kijken naar een nieuwe aflevering van 'Het Geheim van Raven' op VTM GO. Kijkers weten dat Raven (een rol van Aaron Blommaert) zich de laatste weken heeft verdiept in de zoektocht naar zijn geheimzinnige grootvader. Het verhaal rond zijn grootvader, een voormalige kolonel van de rijkswacht die een duister verleden met zich meedraagt, zit boordevol intriges en spanning. De reeks op VTM GO is een vervolg van een gebeurtenis in de seizoensfinale op 25 juni. Daarin krijgt Raven onaangenaam bezoek.
 
De rol van de grootvader wordt vertolkt door Herbert Flack, die zich sinds begin deze maand stilletjes aan meer laat zien in de reeks. VTM belooft alvast dat je binnenkort nog meer van de 71-jarige acteur zal zien.

'Familie' bestaat overigens 30 jaar, en dat laat VTM niet onopgemerkt passeren. Volgend jaar, op 29 januari, wordt er een groot livespektakel georganiseerd in de Lotto Arena, een niet te missen event voor elke fan. De ticketverkoop start meteen na de finale. Verwacht je aan muzikaal spektakel door de huidige en de vroegere cast.
 
Bekijk de seizoenfinale van 'Familie' op 25 juni om 20u35 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top