Heb je deze acteurs uit 'The Handmaid's Tale' al ergens gezien?

Series | ‘The Handmaid's Tale' is terug voor een vierde seizoen, een serie die je in avant-première kan bekijken dankzij de Movies & Series-catalogus van Proximus Pickx. Voordat je weer in de duistere sfeer van Gilead duikt, kan je de andere producties ontdekken waar je de uitstekende acteurs van de serie al hebt gezien. 

Door Proximus

Deel dit nieuws

Elisabeth Moss - June Osborne

Elisabeth Moss is hét gezicht van de dystopische serie 'The Handmaid's Tale'. Ze begon met acteren op het kleine scherm en speelde in hits als ‘Grey’s Anatomy’, ‘Ghost Whisperer’ en ‘Medium’. Maar als je haar al gezien hebt, is het zonder twijfel in 'Mad Men'. Zij speelde Peggy Olson, het vrouwelijke hoofdpersonage van de serie, gedurende 7 seizoenen. Daarna won ze de Golden Globe voor Beste Actrice voor haar vertolking in de Australische miniserie 'Top of the Lake'. Haar talenten werden officieel erkend met 'The Handmaid's Tale', wat haar even ijzingwekkende rollen opleverde in de noir 'Us' of de hoofdrol in de psychologische thriller 'Invisible Man'. 
 
Ontdek 'Invisible Man' met Elisabeth Moss in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Alexis Bledel - Emily Malek

Alexis Bledel en Elisabeth Moss kruisten elkaars pad in 'Mad Men' voordat ze elkaar weer ontmoetten in 'The Handmaid's Tale'! De actrice verschijnt als gast tijdens een paar afleveringen van het vijfde seizoen. Maar waarschijnlijk heb je haar eerder gekend in 'Gilmore Girls', een serie waarin ze 7 seizoenen lang (en nog één met de Netflix-remake) een van de hoofdrollen speelt. Misschien heb je ook van haar genoten in de tienerfilmsaga 'The Sisterhoof of the Traveling Pants', of in de noir 'Sin City'. 
 
Ontdek ‘Gilmore Girls’ nu op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Joseph Fiennes - Fred Waterford

Als Fred Waterford (Joseph Fiennes) meteen je bloed koud laat worden, is dat niet voor niets. Hij kreeg die koude, wrede blik van zijn broer, Ralph Fiennes, niemand minder dan de acteur achter Voldemort in ‘Harry Potter’. Het spelen van grote schurken lijkt in de familie te zitten! Joseph Fiennes begon in het theater, voordat hij naam maakte in de serie 'American Horror Story: Asylum'. Hij vertolkt een hoofdpersonage, de priester Timothy Howard. Je hebt hem misschien ook gezien in 'The Merchant of Venice’, ‘Running with Scissors’, ‘Risen’ of ‘Shakespeare in Love’. 

Yvonne Strahovski - Serena Joy

Ongetwijfeld heb je Yvonne Strahovski al eens ergens gezien. Ze baarde opzien toen ze Sarah Walker speelde in de tv-serie 'Chuck'. Zij speelt een CIA-agente die het hoofdpersonage laat kennismaken met spionage, en ze worden al snel verliefd. Ze zette haar succes voort door toe te treden tot de cast van 'Dexter', waarin ze de partner in crime werd van het hoofdpersonage. Zoals je kunt zien, is ze een veteraan van het kleine scherm, dus was ze een ideale keuze voor 'The Handmaid's Tale'. Ze is niet bang voor veeleisende rollen, zoals die van Serena Joy. 

Ann Dowd - Tante Lydia

De vreselijke tante Lydia heeft tonnen ervaring! Ze heeft een carrière van meer dan 30 jaar achter de rug. In deze periode heeft ze aan de zijde van Tom Hanks gespeeld in het aidsdrama ‘Philadelphia’, waarmee hij de Oscar voor beste acteur won. Ze was ook te zien in tv-series als 'Masters of Sex' en 'The Leftovers'. Onlangs heb je haar misschien gezien in 'Rebecca', een dramatische thriller op Netflix, een nieuwe bewerking van de gelijknamige film van Alfred Hitchcock. Haar talenten staan niet meer ter discussie! 
 
Bekijk nu het vierde seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’ in de Movies & Series-catalogus! Wil je je geheugen opfrissen? Je kan ook de eerste drie seizoenen opnieuw bekijken. Ontdek het volledige aanbod Movies & Series via de tv-optie 'All Stars' van Proximus Pick.

Lees hier alles over 'The Handmaid's Tale':

Een terugblik op de voorbije drie seizoenen van The Handmaid’s Tale!
Wat heeft seizoen 4 van 'The Handmaid's Tale' volgens de trailer voor ons in petto?
Hoe Elisabeth Moss een begrip werd door 'The Handmaid's Tale'
Hoe de serie 'The Handmaid's Tale' een feministisch symbool werd
Deze beroemdheden zijn dol op ‘The Handmaid’s Tale’
Vijf verschillen tussen de serie en het boek van ‘The Handmaid’s Tale’
Van ‘Gilmore Girls’ tot ‘The Handmaid’s Tale’: de opkomst van Alexis Bledel
Deze anekdotes zullen je kijk op 'The Handmaid's Tale' veranderen
Een terugblik op de vier meest inspirerende vrouwen in ‘The Handmaid’s Tale’
Waarom 'The Handmaid's Tale' zo angstaanjagend is
De geheimen achter de plot van 'The Handmaid's Tale'
‘The Handmaid’s Tale’: hoe de serie tot het schrijven van een nieuw boek leidde
'The Handmaid's Tale': deze liedjes versterken de plot van de serie

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top