Deze films staan klaar voor je in de cinemazalen

Nu de cinemazalen opnieuw open zijn, volgen de nieuwe releases elkaar in snel tempo op. Vanaf woensdag kan je opnieuw in de bioscoop terecht voor een paar toppers. Proximus Pickx zet er een paar op een rij.

Wonder Woman 1984

Diana Prince leeft stilletjes tussen de stervelingen in de levendige jaren 80. Hoewel ze haar krachten volledig heeft ontwikkeld, houdt ze zich op de achtergrond door oude artefacten te verzamelen en alleen incognito heldendaden te verrichten. Maar al snel zal Diana al haar kracht, wijsheid en moed moeten verzamelen als ze het opneemt tegen Maxwell Lord en de Cheetah, een schurk die over bovenmenselijke kracht en behendigheid beschikt.

Stage Mother

Werelden botsen wanneer Texaans kerkkoordirectrice Maybelline de dragqueenclub van haar overleden zoon in San Francisco erft. De conservatieve vrouw weet niet wat ze aan moet vangen met de extravagante bar en zit in de knoop met haar waarden. Toch trekt ze tot ieders verbazing naar San Francisco om het nalatenschap van haar zoon te redden van de financiële problemen.

Nobody

Hutch Mansell slaagt er niet in zichzelf en zijn gezin te verdedigen wanneer twee dieven op een nacht inbreken in zijn huis. De nasleep van het incident doet zijn al lang sluimerende woede oplaaien. In een spervuur van vuistgevechten, geweerschoten en piepende banden moet Hutch nu zijn vrouw en zoon redden van een gevaarlijke tegenstander en ervoor zorgen dat hij nooit meer onderschat zal worden.

The Courier

Het waargebeurde verhaal van een Britse zakenman die ongewild betrokken raakt bij een van de grootste internationale conflicten in de geschiedenis. Hij vormt een onwaarschijnlijk partnerschap met een Sovjetofficier die een nucleaire confrontatie hoopt te voorkomen. De twee mannen werken samen om cruciale informatie te verschaffen die wordt gebruikt om de Cubacrisis te bezweren.

Mijn vader is een saucisse

Zoë is 12 en haar papa is haar beste vriend. Zij is dan ook de enige die hem steunt wanneer hij besluit om zijn baan in de bank op te geven en acteur te worden. De rest van de familie lacht hem enkel uit met zijn plannen, zeker wanneer hij zijn eerste rol te pakken heeft als saucisse.  

Films

Bekijk alles
Top