Waasland-Beveren ziet Koita en Khammas vertrekken; Amerikaan op proef

Challenger Pro League | Alweer transfernieuws vanop de Freethiel. Na de inkomende transfers van Buus Jacobsen, Kablan en Edmundsson werden er nu opnieuw twee namen op het vertrekkerslijstje gezet.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De club maakte bekend dat Aboubakary Koita en Amine Khammas de club hebben verlaten. Koita gaat aan de slag bij STVV terwijl Khammas volgend seizoen de kleuren van Apollon Limassol (Cyprus) gaat verdedigen.

Koita speelde sinds 2019 op de Freethiel en was vorig seizoen één van de lichtpuntjes met zeven goals in 27 wedstrijden. Khammas kwam slechts 12x in actie nadat Waasland-Beveren hem vorige zomer overnam van KRC Genk. De flankverdediger speelde in 2019 - 2020 nog op uitleenbasis bij Lommel.

Tester

Voorts raakte ook bekend dat Jacob Montes de komende weken op proef zal zijn bij Waasland-Beveren. De Amerikaanse middenvelder tekende eerder deze maand een contract bij Crystal Palace en zal dus wellicht uitgeleend worden aan Waasland-Beveren. Beide teams zijn eigendom van Bolt Football Holdings en mogen zich dus zusterclubs noemen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top