Deze beroemdheden zijn geboren onder het teken Kreeft

Muziek | De zon gaat officieel het teken Kreeft binnen op 22 juni! Maar hoe ziet dit astrologische teken eruit? Kijk naar de beroemdheden die onder dit waterteken geboren zijn om meer te leren over de kracht van de sterren.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Meryl Streep

De actrice met een ongelooflijke filmografie werd geboren op 22 juni 1949, de eerste dag van het Kreeftenseizoen! Of je haar nu ontdekt hebt in 'Mamma Mia', 'The Devil Wears Prada', 'Little Women' of 'The Post', je bent ongetwijfeld getroffen door haar zachtheid, kenmerkend voor dit waterteken. Het symboliseert ook de moeder, wat niet verwonderlijk is als je bedenkt dat Meryl Streep vaak rolmodellen, mentors of gewoon moeders vertolkt.

Tom Hanks

Tom Hanks blaast op 9 juli zijn 65 kaarsjes uit. Hij behoort dus ook tot de mensen die onder het teken Kreeft geboren zijn. Hij wordt vaak beschouwd als een van de meest sympathieke acteurs in Hollywood. Je kon niet anders dan van hem houden en met hem meeleven in films als 'Forrest Gump', 'The Terminal' en 'Cast Away'. Hij is vooral goed in het spelen van personages die geholpen moeten worden, wat past bij het karakter van een Kreeft, die zo’n goed persoon is dat mensen hem meteen aardig gaan vinden.

Selena Gomez

De Amerikaanse popzangeres viert haar verjaardag op 22 juli, de allerlaatste dag van het Kreeftseizoen. Zij vertegenwoordigt de gevoeligheid van dit teken bijzonder goed, vooral in de liefde! De Kreeft is zeer sentimenteel en heeft de neiging zeer lang te wachten om iemand te vergeten die hem heeft liefgehad. ‘Lose You To Love Me' zou het perfecte anthem kunnen zijn voor een Kreeft met een gebroken hart!

Marthe De Pillecyn

Het zwartharige K3-tje Marthe viert op 16 juli haar 25ste verjaardag, wat van haar dus een Kreeft maakt. De zachtheid die we herkenden bij Meryl Streep, is ook bij Marthe aanwezig. Ze is dan ook een rolmodel voor alle jonge fans van K3. Haar emotionele kant kwam vooral naar boven toen haar broer haar speciaal tijdens ‘K3 zoekt K3’ vanuit Australië kwam bezoeken, en natuurlijk bleven de tranen bij het vertrek van Klaasje niet uit.

Milo Ventimiglia

De Amerikaanse acteur is geboren op 8 juli 1977, wat hem een trotse Kreeft maakt. Een teken van de dierenriem dat voelbaar is in zijn rollen! In 'Gilmore Girls' speelt hij een rebelse tiener die moeite heeft om zijn liefde voor Rory te uiten, en die er nooit in geslaagd is om haar te vergeten. In 'Heroes' is hij een jonge man op zoek naar zichzelf. In 'This Is Us', speelt hij een liefhebbende en gulle vader. Er is geen twijfel dat de sterren hem beïnvloeden.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top