Puur sfeer op bootjes met Paradise Down by the Lake

Het idyllische Park van Beervelde bij Lochristi is deze zomer opnieuw het decor van Paradise Down by the Lake. De hele maand juli gaan er optredens door in een ambient, downtempo-sfeer om heerlijk bij weg te dromen.

Paradise Down by the Lake is het kleine broertje van het ecologische festival Paradise City, dat jaarlijks doorgaat in Perk. De concertenreeks moest eigenlijk doorgaan in mei, maar werd om bekende redenen uitgesteld naar juli. Vijf weekends lang zullen toeschouwers vanop bootjes op het water, aan het kasteeldomein in Beervelde van de zweverige tonen kunnen genieten van bands, singer-songwriters en dj’s. Op donderdag is er telkens een jazzavond voorzien.
 
Het is de tweede keer dat het festival op het kasteeldomein doorgaat. De eerste editie vorig jaar ging ook volledig coronaproof door op bootjes. Elke dag zijn maximaal 400 bezoekers welkom in bubbels van 8 personen. Een bootje waarop acht personen een hele dag kunnen genieten, kan je online bestellen voor 328 euro, wat neerkomt op 41 euro per persoon, inclusief servicekosten.
 
De muzikale tonen worden verzorgd door artiesten als Lola Haro (31 juli), John Talabot (2 juli), Walrus (11 juli), drummer Lander Gyselinck (voor de gelegenheid als dj, op 10 juli) en DTM Funk (9 juli). Het festival wordt op 1 juli afgetrapt met het Duitse piano/elektronicaduo Grandbrothers, de Brusselse vibe-dj Kim Kenis en een liveset van de Duitse dj/producer map.ache.
 
Het festival Paradise City gaat door op 13, 14 en 15 augustus. Binnenkort maakt de organisatie de line-up bekend, dus hou het goed in de gaten!

Meer informatie en de volledige line-up vind je op de website van Paradise Down by the Lake.

Muziek

Bekijk alles
Top