De Amerikaanse soulzangeres Diana Ross plant een comeback met een nieuwe plaat die in de herfst van 2021 uitgebracht zal worden. Het album kreeg de titel 'Thank You' en telt dertien nummers. Ross brengt vandaag alvast een eerste single van de plaat uit. Dit nummer kreeg dezelfde titel als het album.
De inmiddels 77-jarige zangeres stelt dat het album een geschenk zal zijn vol 'liefde en appreciatie'. "Ik ben dankbaar voor de kans die ik krijg om opnieuw geweldige muziek muziek op te nemen. Ik draag deze nummers op aan al mijn fans. Wanneer jullie mijn stem horen zingen, horen jullie het diepste van mijn hart," klinkt het in een mededeling.

Ross werkte ter gelegenheid van het nieuwe project samen met enkele topproducers die hun strepen in de muziekwereld al meermaals hebben verdiend. Zo kon ze Jack Antonoff strikken. Deze producer werkte al samen met Lorde, Lana Del Rey en Taylor Swift.

'Thank You', het nieuwe album van Diana Ross, wordt in de herfst van 2021 verwacht. De eerste single van de plaat wordt vandaag uitgebracht.