Heb je het ook te warm? Met films koel je snel weer af!

Overvalt de hitte jou ook zo? Geen nood, spring snel in een nabijgelegen zwembad om af te koelen. Is dat zwembad er niet? Kijk dan naar deze heerlijk verfrissende films om de temperatuur te doen dalen.

Frozen (2013)

Het gaat niet goed in het Koninkrijk Arendelle. Koningin Elsa heeft haar koninkrijk in een eeuwige sneeuwstorm gestort en het is aan haar jongere zus Anna om deze vloek ongedaan te maken. Ze krijgt daarbij de hulp van sneeuwpop Olaf die samen met zijn rendier de prinses wil doen slagen in de missie om haar zus te redden.

Ontdek 'Frozen' op Disney+ via de tv-optie 'All Stars' en 'All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing.

March of the Penguins (2005)

In deze natuurdocumentaire zien we hoe de Antarctische Koningspinguïns hun voortplantingsritueel vervolledigen. De mannetjes en vrouwtjes keren elk jaar terug naar de plek waar zij zelf zijn geboren, vinden een partner en broeden samen een pinguïnei uit. Deze cruciale opgave is niet eenvoudig want er zijn onderweg heel wat hindernissen die samen overwonnen moeten worden.

'March of the Penguins' is beschikbaar via Amazon Prime Video. Het volledige aanbod van Amazon Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over dat toestel vind je hier terug.

The Day After Tomorrow (2004)

Weerkundige Jack Hall (Dennis Quad) ontdekt dat de aarde in een razendsnel tempo aan het opwarmen is. Hij slaat bijgevolg aan de alarmbel maar niemand wil hem geloven. Wanneer grote delen van de planeet, zoals voorspeld, te kampen krijgen met extreme weersomstandigheden, is het te laat. Jack beseft dit maar al te goed en probeert zijn zoon te vinden die in zwaar geteisterde New York City ondergedoken leeft in een bibliotheek.

'The Day After Tomorrow' is beschikbaar via Amazon Prime Video. Het volledige aanbod van Amazon Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over dat toestel vind je hier terug.

The Thing (2011)

Een Noors expeditieteam ontdekt in 1982 een buitenaards ruimteschip op Antarctica, inclusief een buitenaards ingevroren organisme. Ze halen er de Amerikaanse paleontologe Kate Lloyd (Mary Elizabeth Winstead) bij om dit specimen verder te helpen onderzoeken. De expeditieleider wil het buitenaardse organisme van naderbij onderzoeken, maar dit is volgens Lloyd geen goed idee. Ze blijkt gelijk te krijgen want het organisme wordt wakker, kan ontsnappen en blijkt over een heel bijzondere onmenselijke vaardigheid te beschikken ...

'The Thing' is beschikbaar via Amazon Prime Video. Het volledige aanbod van Amazon Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over dat toestel vind je hier terug.
 
 

Underwater (2020)

Een groep van wetenschappers werkt op zeven kilometer diepte in onderwaterlabo in de Atlantische Oceaan. Wanneer het labo getroffen wordt door een aardbeving, dreigt het volledig onder te lopen. De wetenschappers moeten zich bijgevolg zo snel mogelijk uit de voeten maken maar dat is niet zo eenvoudig als je op de bodem van de oceaan bent.


Films

Bekijk alles
Top