Ontdek deze nieuwe titels nu op Disney+

Streamingplatform Disney+ heeft weer heel wat nieuws te bieden, van originele animatiefilms tot beklijvende muziekdocumentaires. Deze nieuwe titels mag je deze maand niet missen.

Loki

In ‘Loki’ van Marvel Studios vervolgt de listige schurk Loki (Tom Hiddleston) zijn rol van de God van het Onheil in een nieuwe serie die plaatsvindt na de gebeurtenissen in 'Avengers: Endgame'. De regie is van Kate Herron, de schrijver is Michael Waldron.
 
Ontdek ‘Loki’ vanaf nu exclusief op Disney+. Klanten van de tv-optie All Stars of All Stars & Sports krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing.

Luca

Luca’, de nieuwe film van Disney en Pixar, speelt zich af in een klein stadje aan de Italiaanse Rivièra en gaat over een jongen die een onvergetelijke zomer beleeft, met gelato, pasta en eindeloze ritjes op de scooter. Luca (stem van Jacob Tremblay) deelt zijn avonturen met zijn nieuwe beste vriend Alberto (stem van Jack Dylan Grazer), maar hun plezier wordt bedreigd door een groot geheim: ze zijn namelijk zeemonsters uit een andere wereld, onder het wateroppervlak. ‘Luca’ is bedacht door de voor een Academy Award genomineerde regisseur Enrico Casarosa (‘La Luna’) en geproduceerd door Andrea Warren (‘Lava’, ‘Cars 3’).
 
Ontdek ‘Luca’ vanaf nu exclusief op Disney+. Klanten van de tv-optie All Stars of All Stars & Sports krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing.

Raya en de Laatste Draak

Raya en de Laatste Draak’ van Walt Disney Animation Studios voert ons naar Kumandra, een wereld waarin mensen en draken lang geleden in harmonie naast elkaar leefden. Toen een plaag het land bedreigde, offerden de draken zich op om de mensheid te redden. Nu hetzelfde kwaad 500 jaar later opnieuw terugkeert, moet Raya in haar eentje op zoek naar de legendarische laatste draak om het verscheurde land en het diep verdeelde volk te herenigen. Tijdens haar reis ontdekt Raya dat er voor het redden van de wereld meer nodig is dan alleen een magische draak: zonder vertrouwen en onderlinge samenwerking lukt het niet. De strijdvaardige Raya, van wie de humor net zo scherp is als haar zwaard, trekt in ‘Raya en de Laatste Draak’ samen met de magische draak Sisu ten strijde tegen het kwaad. Ze krijgen steun van de gewiekste tienjarige ondernemer Boun, de formidabele reus Tong en de straatbende van de peuter Noi. Bevat flitsende beelden of patronen die van invloed kunnen zijn op lichtgevoelige kijkers.
 
Ontdek ‘Raya en de Laatste Draak’ vanaf nu exclusief op Disney+. Klanten van de tv-optie All Stars of All Stars & Sports krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing.

Genius: Aretha

Genius’ is een Emmy Award-winnende serie die de fascinerende verhalen vertelt van 's werelds meest briljante vernieuwers, hun buitengewone prestaties en hun complexe persoonlijke relaties. Dit seizoen staat in het teken van Aretha Franklin en haar muzikale genialiteit, haar ongeëvenaarde carrière en de immense impact en invloed die ze heeft gehad op muziek en cultuur over de hele wereld.
 
Ontdek ‘Genius: aretha’ vanaf nu exclusief op Disney+. Klanten van de tv-optie All Stars of All Stars & Sports krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing.

Monsters At Work

Tylor Tuskmon studeert af aan de Monsters Universiteit en arriveert bij Monsters & Co om zijn droombaan als Schrikker te beginnen ... of niet. De dag dat hij begint, ontdekt hij dat ze geen Schrikkers willen ... ze willen Grappers! Tylor wordt tijdelijk opnieuw toegewezen aan het facilitaire team van Monsters & Co. Deze verandering verpest het plan van Tylor, maar hij zet zijn zinnen op een nieuw doel: een grappenmaker worden.
 
Ontdek ‘Monsters At Work’ vanaf nu exclusief op Disney+. Klanten van de tv-optie All Stars of All Stars & Sports krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing.

Top