Olinga poetst na zes jaar de plaat bij Moeskroen; Lepoint blijft wél aan boord

D1B Pro League | Excelsior Moeskroen ziet alweer een van haar langst dienende spelers vertrekken. Na Benjamin Van Durmen heeft nu ook Fabrice Olinga aangekondigd dat hij de club zal verlaten.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Olinga speelde sinds 2015 voor Moeskroen en speelde in zes seizoenen 127 wedstrijden waarin hij zeven goals scoorde en zestien assists gaf. Moeskroen plukte de nu 25-jarige Kameroener destijds weg bij Sampdoria.

De winger kondigde zelf zijn afscheid aan via Instagram. "Het is tijd om afscheid te nemen van Moeskroen. Ik ben hier vanaf het eerste moment goed ontvangen en iedereen binnen de ploeg is doorheen de jaren familie geworden. Ik wil dan ook iedereen bedanken voor de mooie jaren en ik zal de club altijd in mijn hart dragen", klonk het.

Lepoint blijft

Later op de dag stuurde Moeskroen wel nog een positief nieuwtje de wereld in. Christophe Lepoint blijft namelijk wél aan boord. De 36-jarige middenvelder was einde contract, maar bereikte nu toch nog een akkoord om ook volgend seizoen de kar te trekken in Le Cannonier.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top