Deze films zullen je hart verwarmen

Films | De liefde en de zomer gaan hand in hand! Proximus Pickx heeft voor jou een lijst samengesteld met films die je hart sneller zullen laten slaan en je zomerherinneringen weer levendig maken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Grease

De beste musical aller tijden. 'Grease' is de ultieme vakantieliefdesfilm met in de hoofdrollen John Travolta en Olivia Newton-John. Sandy en Danny ontmoeten elkaar in de zomer in de Verenigde Staten. Aan het einde van de schoolvakantie moet Sandy, van Australische afkomst, terugkeren naar haar land. Aan hun vakantieroman moet dan een einde komen. Zodra de school begint, keert de jongeman terug naar Rydell High School en zijn bende de T-Birds, waar de leden allemaal leren jacks, strakke spijkerbroeken en achterover gekamd haar hebben.

Danny wordt weer de ‘bad boy’ van weleer en keert terug naar het dagelijks zoals hij gewend was, met onder meer de rivaliteit tussen bendes. Sandy’s ouders verhuizen echter plots naar de Verenigde Staten. Ze komt toevallig op dezelfde middelbare school terecht en ontmoet de groep leuke meiden, de "Pink Ladies". De twee tortelduifjes ontmoeten elkaar weer, maar niet alles verloopt zoals Sandy zich had voorgesteld...

Ontdek ‘Grease’ vanaf nu op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

An Easy Girl

Naïma (16) moet deze zomer een zeer belangrijke keuze maken voor haar toekomst. Haar moeder werkt als huishoudster in een paleis. De twee wonen in Cannes, wat een populaire bestemming is voor rijke toeristen. Naïma doet haar best om zichzelf te vinden, maar dat verandert allemaal met de komst van haar nicht Sofia, een jonge vrouw met een bevrijde seksualiteit.

Naïma ontdekt haar 'easy girl'-manier van leven. Ze raakt steeds meer los van haar dagelijkse realiteit. Sofia aarzelt niet om haar charmes te gebruiken om uitgenodigd te worden door twee rijke mannen op hun jacht. Ze leidt daarbij haar nicht naar de wereld van luxe en weelde, een wereld waar alles gemakkelijk lijkt…

Ontdek ‘An Easy Girl’ vanaf nu op Netflix. ‘The Kissing Booth 3’ zal vanaf 11 augustus beschikbaar zijn op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

The Last Summer

Als er één zomer is die we ons allemaal zullen herinneren, dan is het wel de zomer waarin de overgang van de middelbare school naar de universiteit zal plaatsvinden. Vier tieners uit Chicago genieten van hun laatste zomer samen voordat ze elk hun eigen pad volgen. Deze film confronteert de hoofdrolspelers met liefdes-, vriendschaps- en familiekwesties. De vier vrienden worden gespeeld door 'Riverdale'-hoofdacteur KJ Apa, Maia Mitchell (‘The Fosters’), Jacob Latimore en Halston Sage.

Ontdek ‘The Last Summer’ vanaf nu op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Footloose

Dit is een andere klassieker uit de jaren 80. 'Footloose' vertelt het verhaal van Ren, een jonge middelbare scholier die met zijn moeder verhuist naar het kleine stadje Bomont, Utah. De stad oogt rustig en heeft een wet die haar inwoners verbiedt om naar rockmuziek te luisteren en te dansen. Een tragisch ongeval kostte verschillende jonge mensen het leven, waaronder de oudste zoon van dominee Shaw Moore.

Laatstgenoemde was na een hele nacht dansen om het leven gekomen tijdens het rijden onder invloed van alcohol. De dominee had opgeroepen tot een verbod op alcohol, drugs, dansen en muziek. Ren is echter gepassioneerd door dansen en is een rockfan. Hij wil de regels overtreden en een schoolfeest organiseren met zijn nieuwe vrienden. Onder hen kan hij rekenen op Ariel, de dochter van de dominee die in opstand wil komen tegen het gezag van haar vader. De twee tieners komen dichter bij elkaar en er bloeit iets moois tussen hen.

‘Footloose’ is vanaf nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

The Kissing Booth

Als je een fan bent van romantische komedies, is 'The Kissing Booth' de Netflix-saga die je niet mag missen. Net als bij de 'To All the Boys'-trilogie, heeft 'The Kissing Booth' hetzelfde succes gehad sinds de release van het eerste deel in 2018. Op 16-jarige leeftijd zijn Ella Evans en Lee Flynn beste vrienden. Ze zijn op dezelfde dag, op dezelfde tijd en op dezelfde plaats geboren.

Als ze samen opgroeien, worden ze onafscheidelijk. Om hun vriendschap voor altijd te laten duren, maken ze een lijst met regels die ze moeten volgen. Maar nu Ella verliefd begint te worden op Lee's oudere broer, staat ze op het punt regel nummer 9 te overtreden. Voor het middelbare schoolfeest zetten zij en Lee een 'kissing booth' op en Noah, de grote broer van Lee, profiteert en knuffelt Ella. De twee bekennen hun wederzijdse gevoelens. Maar zullen ze erin slagen hun relatie voor Lee verborgen te houden? In 2020 zag het vervolg (‘The Kissing Booth 2’) het levenslicht.

Deze zomer maakt de derde speelfilm een einde aan de romantische saga van het streamingplatform. De film staat gepland voor 11 augustus en alle fans van dit filmgenre kunnen nu al niet meer wachten. Ella en Lee staan immers op het punt om terug te gaan studeren. Zullen hun paden scheiden of zullen ze erin slagen hun vriendschap te behouden, zelfs in deze nieuwe fase van hun leven?

Ontdek ‘The Kissing Booth 1 en 2’ vanaf nu op Netflix. ‘The Kissing Booth 3’ zal vanaf 11 augustus beschikbaar zijn op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top