Met deze Netflix-series waan je je al op vakantie

Het weer is goed, het is warm en we dromen al van tripjes naar het buitenland. Voor wie nog niet richting palmbomen en azuurblauwe zeeën reist, kunnen enkele series waarmee je je op vakantie waant misschien een waardig alternatief bieden. Proximus Pickx zocht er enkele uit waar je zeker van zal dromen.

Outer Banks

Wat kan er spannender zijn dan een goed mysterie en een schattenjacht? De serie ‘Outer Banks’ heeft op dat vlak wat te bieden. De reeks gaat over een groep jongeren, de ‘Pogues’, die de mysterieuze verdwijning van een van hun vaders onderzoeken. Dan ontdekken ze dat hij op zoek was naar een legendarische schat. Dit verhaal over vriendschap en loyaliteit speelt zich af in het stadje Outer Banks, waar de dagen gevuld worden met surfen en varen en de avonden met feestjes. Niets is beter om je meteen middenin je zomervakantie te wanen. Dat is de achtergrond voor deze spannende thriller.

Alta Mar

Een Spaanse topserie kon op dit lijstje niet ontbreken, en ‘Alta Mar’ past perfect in het rijtje. Deze spannende misdaadreeks neemt je mee op cruise in de jaren 40, dus verwacht je onder andere aan passende kostuums. De genodigden klimmen aan boord van een luxueuze boot die van Spanje naar Brazilië zou varen. Maar dan komt een vrouw onder mysterieuze omstandigheden om het leven, en tot ieders verbazing staat haar naam niet op de lijst met passagiers. Met een idyllische, dromerige achtergrond begint het moordonderzoek dat de geheimen van de opvarende families wel eens bloot zou kunnen leggen.

Sweet Magnolias

Maddie, Helen en Dana Sue zijn drie vriendinnen die in het stadje Serenity, in South Carolina, wonen. Ze vinden elkaar omdat ze alle drie op zoek zijn naar een nieuw evenwicht in hun leven na problemen met hun relaties, families en carrières. Alles verandert wanneer Maddie besluit om de echtscheiding aan te vragen en de drie vriendinnen beginnen te dromen van een nieuwe onderneming. Ze starten samen een nieuwe zaak op: een wellnesscenter. Dit pakkende verhaal over vriendschap geeft iedereen zin om even te ontsnappen aan de orde van de dag.

Million Dollar Beach House

Deze reeks zal je ongetwijfeld goesting geven om tropische oorden op te zoeken. Ontdek de meest luxueuze vakantiehuizen ter wereld en de stevige sommen die ervoor neergeteld worden. Liefhebbers van vastgoed en concurrerende makelaars zullen zeker genieten van deze reality-reeks. Specialisten tonen je elk detail van de verkoop van deze villa’s in de Hamptons, waar de concurrentie altijd heftig is. Fantaseer bij de uitzonderlijke interieurs, al weerhoudt het prijskaartje je er misschien net van om meteen je koffers te pakken.

Dawson’s Creek

De serie ‘Dawson’s Creek’ heeft nog steeds een harde kern fans en is een van de bekendste tienerdrama’s van de laatste decennia. De reeks werd voor het eerst uitgezonden tussen 1998 en 2003 en gaat over de perikelen van vier jongeren in het kleine dop Capeside. Hun onbezonnen levens worden overhoop gehaald door de prille volwassenheid, een ideaal excuus om enkele onderwerpen aan te snijden waar iedereen als puber wel eens mee te maken krijgt. Van uit de kast komen als homoseksueel tot middelenmisbruik, de dood en andere hete hangijzers, het komt allemaal aan bod in deze gevierde Amerikaanse serie.
 
Ontdek alle bovenstaande titels nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Series

Bekijk alles
Top