Nieuw kijkvoer om samen met je gezin te bekijken

Series |
Nu de dagen steeds langer en warmer worden, moeten we af en toe even verkoeling zoeken voor de televisie. Net als elke maand heeft Proximus Pickx ook in de tv-optie ‘Family’ opnieuw heel wat moois te bieden om samen met je huisgenoten van te genieten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Call the Midwife S10

De succesvolle reeks Call the Midwife is intussen aan haar tiende seizoen bezig. Het is een welbekende serie over een groep vroedvrouwen in het Londense East End en speelt zich af in de jaren 50 en 60. Heidi Thomas zit achter de serie en baseerde zich op de memoires van vroedvrouw en verpleegster Jennifer Worth.` De serie toont hoe het er in het midden van de vorige eeuw aan toe ging in een Brits ziekenhuis in Poplar. Call the Midwife raakt meerdere actuele onderwerpen en sociale, culturele en economische problemen aan. Daarnaast worden er ook historische gebeurtenissen zoals de babyboom na WOII en het oprichten van de National Health Service aangehaald.
 
Het laatste nieuwe seizoen van Call the Midwife neemt ons mee naar 1966. Zuster Juliene moet beslissen of de zusters in een privé-kliniek kunnen gaan werken om extra inkomsten voor Nonnatus House te voorzien. Ze roept de hulp van Trixie in. Het plan zorgt voor fricties tussen Zuster Julienne en dokter Turner die tegen private gezondheidszorg gekant is. Trixie gaat er uiteindelijk toch op in en gaat zes weken in de Lady Emily Clinic werken. Lucille en Zuster Frances raken van slag als er een baby geboren wordt zonder beentjes vanaf de knieën. Het is de start van een interessant tiende seizoen dat de kijkers opnieuw meeneemt naar de medische wereld van enkele decennia geleden.

Ontdek 'Call the Midwife' vanaf 22 juni elke dinsdag om 21 uur op BBC First (zender 26), beschikbaar in de tv-optie Family van Proximus Pickx.
 

Nature Gone Wild

Nature Gone Wild zoekt virale video’s over van alles, van aanvallen van dieren tot natuurrampen en nog veel meer. Greg Aiello, een professionele gids, ontdekkingsreiziger en Emmy-winnaar, laat ongecensureerde beelden van mens, dier en natuur zien, afkomstig uit de hele wereld. De serie betrapt de clips over Moeder Natuur op heterdaad en gaat achter de oorzaak van elke onvoorstelbare gebeurtenis aan.
 
Ontdek 'Nature Gone Wild' vanaf 28 juni op History Channel (zender 77), beschikbaar in de tv-optie Family van Proximus Pickx.

Alice & Lewis

Er zijn eindelijk nieuwe afleveringen van ‘Alice&Lewis’! De zesjarige Alice heeft een magische sleutel waarmee ze naar Wonderland kan. Dit is een andere wereld waarin ze het schattige konijntje Lewis heeft ontmoet. En voor ze het wist waren ze beste vrienden. Alice gaat graag naar Wonderland en neemt het dan vaak samen met haar vrienden tegen de boze koningin op.

Elke aflevering begint met Alice die in de echte wereld tegen een dilemma oploopt. Ze gaat dan naar Wonderland en beleeft daar doldwaze avonturen met Lewis. Maar die avonturen zorgen er wel voor dat ze weet hoe ze haar problemen in de echte wereld moet oplossen. Ga jij mee met Alice & Lewis naar Wonderland?

Ontdek 'Alice & Lewis' vanaf 5 juli elke dag om 19 uur bij Boomerang (zender 43), beschikbaar in de tv-optie Family van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top