Deze muziek laat je al even van de zomer proeven

Leg je zonnecrème maar al klaar want de zomer staat voor de deur. Om je in de stemming te brengen, selecteerde Proximus Pickx de vijf beste zomerhits.
 

One kiss - Calvin Harris feat. Dua Lipa

Met 'One Kiss' van Calvin Harris en Dua Lipa krijg je zin om op het witte zand te dansen. Dit aanstekelijke nummer kreeg bovendien een videoclip met zomerse visuals en was een grote hit toen het in 2018 werd uitgebracht. Het bereikte de eerste plaats in de Britse hitlijsten, en dat al twee weken na de release.
 

I Like it - Cardi B feat. Bad Bunny & J. Balvin

Deze samenwerking tussen de Spaanse artiesten J. Balvin en Bad Bunny en Cardi B uit 2018 werd meteen een echte hit. Cardi B werd de eerste vrouwelijke rapper met twee nummer 1's in de Billboard Hot 100. "I Like it" belanceert tussen trap en salsa. De clip zorgt er ook voor dat je je kleurrijk wilt kleden.
 

Anatolia - Thylacine

Stel je voor dat je rond een kampvuur of vuurkorf zit terwijl het nummer 'Anatolia' weerklinkt. Wil je daardoor niet dromen van een reis naar een verre bestemming, zonder coronamaatregelen? Thylacine laat zich inspireren door zijn reizen, met name Rusland of Argentinië.
 

Jerusalema - Master KG ft Nomcebo

Dit in eind 2019 uitgebrachte lied, gecomponeerd en uitgevoerd door Nomcebo Zikode, geproduceerd door Master KG, ging in de zomer van 2020 viraal. Het is geschreven in het Zulu en opgedragen aan de stad Jeruzalem. De song bereikte de Amerikaanse Billboard-hitlijsten en werd vooral bekend door haar vele dansuitdagingen met de hashtag #JerusalemDanceChallenge te midden van de lockdown.
 

New Rules - Dua Lipa

De vrolijke popsongs van Dua Lipa blijven meer dan eens in ons hoofd steken. Dat is ook zo bij ‘New Rules’, dat we zonder problemen de hele dag kunnen meezingen. Het nummer is ook ideaal voor een ‘friends night out’!

Muziek

Bekijk alles
Top