Jean-Claude Van Damme op Netflix in ‘Le Dernier Mercenaire’

Actiefilms kunnen altijd rekenen op Jean-Claude Van Damme. De 60-jarige acteur, een superster van de jaren negentig, speelt de hoofdrol in ‘Le Dernier Mercenaire’ (The Last Mercenary) een actiekomedie die op 30 juli op Netflix wordt uitgebracht.

Ondanks zijn 60 jaar is Jean-Claude Van Damme nog in goede gezondheid en ‘Le Dernier Mercenaire’ zou zelfs de meest sceptische mensen moeten overtuigen. Deze actiefilm, geregisseerd door David Charhon, die ‘On the Other Side of the Tracks’ maakte met Laurent Lafitte en Omar Sy, volgt een spion die terugkeert naar Frankrijk om het leven van zijn zoon te redden, die hij zelf nooit ontmoet heeft. De jongen, gespeeld door Samir Decazza, wordt door de regering gezocht voor wapen- en drugshandel als gevolg van een fout van een bureaucraat. En waarschijnlijk ook door een maffia-interventie. De geheim agent, gespeeld door Jean-Claude Van Damme, zal alle middelen aanwenden om zijn kind te redden, zelfs de meest gewelddadige.
 
‘Le Dernier Mercenaire’ (The Last Mercenary) is vanaf 30 juli beschikbaar op Netflix. Naast de legendarische JCVD vinden we ervaren acteurs als Alban Ivanov, Patrick Timsit, Eric Judor of Nassim Lyes. Gezien de zeer spectaculaire eerste beelden, belooft de film vol te zitten met intense actiescènes, maar ook meer verrassende komische momenten van komedie. De beste concurrent voor ‘Fast and Furious 9’ deze zomer? Afspraak op 30 juli.
 
Ontdek ‘Le Dernier Mercenaire’ vanaf 30 juli op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.
 

Films

Bekijk alles
Top