Elke avond van de week een andere kijktip

Het is maandag, wat wil zeggen dat er weer een nieuwe televisiegids op je wacht. Ook deze week is er weer een heleboel te beleven. Proximus Pickx geeft alvast een paar tips mee.

Maandag: De wereld van de Chinezen

China speelt een steeds grotere rol in de wereld. Chinezen investeren meer en meer in buitenlandse bedrijven en verhuizen dus ook naar overal in de wereld. In deze zevendelige documentaire zoekt Ruben Terlou hen op van Kenia tot Cambodja en van Servië tot de Verenigde Staten. Hij ontdekt de wereld van de Chinezen, zonder voet in China te zetten. Starten doet Terlou in Nairobi, Kenia, op een treinspoor volledig aangelegd door Chinezen.
 
Bekijk ‘De wereld van de Chinezen’ op maandag 14 juni om 20u35 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Dinsdag: Passion

Christine staat aan de top van een reclamebureau. Ze is elegant, rijk en heeft veel macht, alleen zijn haar ideeën niet altijd de beste. Haar werknemer Isabelle is helemaal het tegenovergestelde. Ze is onschuldig, lief, allesbehalve assertief en zit boordevol straffe ideeën, die Christine begint te stelen. De baas leidt haar werknemer in een gevaarlijk spel van verleiding, manipulatie en vernedering, dat wel eens catastrofaal einde kan hebben.
 
Bekijk ‘Passion’ op dinsdag 15 juni om 20u30 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Woensdag: The Women

Kledingontwerpster Mary Haines lijkt het allemaal te hebben: een mooi huis in Connecticut, een succesvolle echtgenoot, een mooie dochter en de steun van een hechte vriendenkring. Wanneer Mary verneemt dat haar man vreemdgaat, scharen haar vrienden zich rond haar. Maar zijn ontrouw is niet te vergelijken met het verraad dat Mary voelt wanneer haar beste vriendin Sylvie de affaire verklapt aan een roddeljournalist die ze wil inhuren voor haar tijdschrift.
 
Bekijk ‘The Women’ op woensdag 16 juni om 20u30 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Donderdag: Man on Fire

Mexico Stad wordt geteisterd door een golf van ontvoeringen en ex-CIA agent John Creasy accepteert met tegenzin een baan als lijfwacht voor de 9-jarige Lupita, de dochter van de rijke zakenman Samuel Ramos. Net als Creasy een voorliefde begint te ontwikkelen voor het jonge meisje, wordt ze ontvoerd door een bloeddorstige moordenaar. Nu moet Creasy een opeenvolging van corrupte agenten en criminelen uitschakelen om zijn ultieme doel van wraak te bereiken.

Bekijk ‘Man on Fire’ op donderdag 17 juni om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Vrijdag: Greta Thunberg: a year to change the world

Enkele jaren geleden was ze nog een doodnormale tiener, maar ondertussen is er bijna niemand op de wereld die de naam Greta Thunberg niet kent. In deze documentaire volg je de jonge klimaatactiviste terwijl ze een doorreis maakt door Noord-Amerika en Europa. In Canada leert de 16-jarige hoe een kleine temperatuursverandering het einde betekende voor bijna de helft van de bomen in het Rockiespark en in Californië staat ze oog in oog met bosbranden.
 
Bekijk ‘Greta Thunberg: a year to change the world’ op vrijdag 18 juni om 20u35 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Films

Bekijk alles
Top