Nieuwe afleveringen van ‘Total DramaRama’ nu op Cartoon Network

Van de nieuwste spin-off van de populaire ‘Total Drama’-reeks komen nu gloednieuwe afleveringen op Cartoon Network. In ‘Total DramaRama’ doen de personages niet mee aan een spelprogramma, maar volgen we hen op hun avonturen in de kinderopvang.

De Canadese animatiereeks ‘Total Drama’ begon als een humoristische parodie op reality-spelprogramma’s als ‘Expeditie Robinson’ (‘Survivor’ in de Verenigde Staten) en ‘Peking Express’ (de Nederlandstalige versie van ‘The Amazing Race’). Met absurde situatiehumor en komische personages was de reeks zowel voor het jonge doelpubliek als voor de wat oudere kijkers die de referenties naar realitytelevisie snapten een dijenkletser. In de spin-off ‘Total DramaRama’, die sinds 2018 internationaal te zien is op Cartoon Network, zien we enkele vertrouwde personages in een geheel andere omgeving: de crèche!
 
Duncan, Leshawna, Owen, Beth, Noah, Izzy, Jude, Cody, Bridgette, Gwen en Courtney zijn in deze serie misschien nog kleuters, maar ze zijn uitbundiger dan ooit. De piepkleine versies van de geliefde 'Total Drama'-karakters gaan op avontuur in het kinderdagverblijf. Het is aan Chef om de chaotische groep onder controle te houden.
 
‘Total Drama’ en de spin-off zijn gemaakt door Tom McGillis en Jennifer Pertsch, die ook de animatieserie voor tieners ‘6tien’ maakten. Daarom kunnen oplettende kijkers tussen de personages van ‘Total DramaRama’ ook figuren uit die serie spotten, zoals vast personage Jude en Nikkie, die een gastrolletje heeft in het eerste seizoen.
 
Bekijk ‘Total DramaRama’ vanaf 28 juni elke dag om 16u45 op Cartoon Network (zender 38) of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Top