Georginio Wijnaldum vervolgt zijn voetbalcarrière bij de Franse topclub Paris Saint-Germain. De 30-jarige middenvelder heeft een contract voor drie jaar ondertekend in Parijs. Wijnaldum leek lang op weg naar FC Barcelona, maar gaf uiteindelijk de voorkeur aan PSG.
"Mijn contract bij PSG betekent een nieuwe uitdaging voor mij", zei Wijnaldum na het ondertekenen van zijn verbintenis tot de zomer van 2024. "Ik sluit me aan bij een van de beste clubs van Europa en ik wil me volledig inzetten om de ambitieuze plannen waar te maken. Paris Saint-Germain heeft de afgelopen jaren bewezen hoe goed ze zijn en ik ben ervan overtuigd dat we samen met onze supporters nog verder en hoger kunnen rijken."

De Rotterdammer, op het EK bij afwezigheid van Virgil van Dijk de aanvoerder van het Nederlands elftal, had als transfervrije speler de clubs voor het uitzoeken. Het contract van Wijnaldum bij Liverpool liep af en werd niet verlengd, tot teleurstelling van de oud-speler van Feyenoord, PSV en Newcastle United. De middenvelder speelde vijf jaar voor de 'Reds', waarmee hij in 2019 de Champions League won en een jaar later kampioen van Engeland werd.