Het laatste rondje nieuwe namen voor de concertreeks Werchter Parklife is bekendgemaakt: op zondag 25 juli staat de Nederlandse groep Snelle & de Lieve Jongens op het programma. Metejoor verzorgt hun voorprogramma. Op de laatste dag, zondag 1 augustus, staat een volledige dag rock-'n-roll gepland: vijf bands spelen een doorlopende show.
Mensen kunnen voor de laatste dag geen aparte tickets per optreden kopen, zoals dat voor andere dagen wel het geval is. Op de planken die dag staan Black Box Revelation, Brutus, Equal Idiots, Stake en killthelogo, allemaal rasechte rockbands. "We gaan eruit met een knal", zegt de organisatie. Equal Idiots en Black Box Revolation spelen op 4 juli ook al een set.

Andere artiesten die op de affiche van Parklife staan, raakten doorheen de maand mei stapsgewijs bekend. Grote publiekstrekkers zijn onder meer Balthazar, Black Box Revelation, Bazart, Bart Peeters en Alex Agnew. Bijna al die concerten zijn al uitverkocht. Naast andere gevestigde namen, zoals Eefje de Visser, Goose en De Mens, staan er ook nog enkele kleinere opkomende talenten geprogrammeerd. Zo zijn er optredens van de Nederlandse Froukje, het duo van Portland en Meskerem Mees, winnaar van Humo's Rock Rally vorig jaar. De volledige line-up is te bekijken op de website van het festival.

Werchter Parklife is het corona-alternatief voor de drie festivals die tijdens de maand juli op de wei van Werchter plaatsvinden: Rock Werchter, TW Classic en Werchter Boutique. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 1 juli tot en met 1 augustus kan het publiek proeven van een reeks concerten van Belgische en Nederlandse artiesten. Er zijn telkens 2.500 bezoekers toegelaten.