Bob Peeters heeft een nieuwe club gevonden nadat zijn avontuur bij KVC Westerlo eerder deze lente ten einde liep. De 47-jarige ex-Rode Duivel gaat aan de slag in Nederland waar hij TOP Oss het komende seizoen onder zijn hoede gaat nemen.
TOP (Tot Ons Plezier) Oss is een vaste waarde in de Nederlandse Keuken Kampioen Divisie en eindigde vorig seizoen op een tiende plek (op twintig teams). Peeters volgt Klaas Wels op, die jarenlang in verschillende functies actief was bij de club en sinds 2017 als hoofdcoach fungeerde.

Volgens club uit Noord-Brabant liet Peeters de beste indruk na van een heleboel coaches die op de club passeerden voor een sollicitatiegesprek. Ook Peeters zelf laat op de officiële clubwebsite duidelijk verstaan dat hij blij is met zijn 'transfer' naar Nederland.

"Ik was heel blij toen Peter mij vorige week benaderde om in gesprek te gaan met TOP Oss", vertelt hij. "Het is een club waar ik altijd al een bepaalde band mee heb gehad. Mijn interesse voor het Nederlandse voetbal is altijd onverminderd groot geweest. Ik heb gehoord dat Ossenaren mensen zijn die vol passie naar een wedstrijd gaan en dat sprak mij heel erg aan. In de gesprekken met Peter en Marcel lagen de visie, passie en het plezier om er samen iets van te maken zó dicht bij elkaar, dat het gelijk klikte.”