Mis je de gym? Kijk dan snel 'Mortal Kombat' (2021) via Proximus VOD!

Liefhebbers van vechtsporten, opgelet! Vanaf vandaag kan je via Proximus VOD kijken naar de avontuurlijke actiefilm ‘Mortal Kombat’ (2021). Een film waarin zoveel punches worden uitgedeeld dat je je voor even in de gym zult wagen!

 

Mortal Kombat (2021)

Voormalig Mixed Martial Arts-vechter, Cole Young (Lewis Tan) wordt opgejaagd door een ninja die luistert naar de naam Sub-Zero (Joe Taslim). Waarom weet hij niet, maar hij kan op het nippertje aan de dood ontsnappen dankzij de hulp van elitemilitair Jax (Mehcad Brooks) die hem en zijn familie ter hulp springt. Jax heeft een idee waarom de ninja achter Cole aanzit en stuurt hem naar zijn trouwe partner Sonya Blade (Jessica McNamee) die Young introduceert in de bovennatuurlijke wereld van Mortal Kombat.

 

Gebaseerd op computerspel

'Mortal Kombat' is gebaseerd op het gelijknamige computerspel dat al sinds 1992 talloze huiskamers onveilig maakt. Naar verluidt had onze Belgische trots Jean-Claude Van Damme een belangrijke hoofdrol moeten spelen in het spel maar the muscles from Brussels trok zich vroegtijdig terug uit het project. De makers bleven niet bij de pakken zitten en ontwierpen een vechtspel met wezens die beschikten over bovennatuurlijke krachten.

 

Cultfilms

Het is niet de eerste keer dat Hollywood een poging ondernam om het populaire vechtspel naar het grote doek te vertalen. Zowel in 1995 als in 1997 kwamen twee ‘Mortal Kombat-films op de markt die het verhaal vertelden van deze bloeddorstige vechtersbazen. Beide films deden het goed aan de kassa en groeide uit tot ware cultklassiekers die elke gamefanaat moet gezien hebben. Deze meest recente poging vertelt hetzelfde verhaal, maar dan in een moderner jasje.

 

Succesvolle film

Ondanks het feit dat Mortal Kombat (2021) al een tijd zien is in de Amerikaanse filmzalen, overtrof de film ook alle verwachtingen op Amerikaanse streamingdiensten. De film wordt algemeen goed ontvangen en de producers hopen dat deze film een groot succes wordt zodat ze groen licht krijgen om een nieuwe film uit deze franchise te maken.

'Mortal Kombat' (2021) is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

 

Films

Bekijk alles
Top