Breng jezelf in vakantiestemming dankzij deze realityprogramma’s!

De zon schijnt, de temperaturen lopen op en de vakantie komt in aantocht maar het is nog even wachten op die reis. Kan je niet langer wachten? Breng jezelf dan alvast in vakantiestemming dankzij deze realityprogramma’s op VTM2.

De Scheetjes: Bouwen op Bonaire!

Vlaanderen zal woensdagavond kennismaken met Hans en Karine. Dit Nederlandse koppel vertrok drie jaar geleden naar het Caribische eiland Bonaire om daar een mini-golfbaan op te richten en uit te baten. Dat werd een succes en nu denkt het koppel eraan om uit te breiden: ze willen in de toekomst namelijk een vakantieresort openen en uitbaten in hun gekende stijl.

In deze eerste aflevering maken we kennis met het koppel en hun plannen. We komen te weten dat het eigenlijk vrouwlief Karine’s grote droom was om naar de Caraïbische eilanden te trekken en dat manlief Hans haar hier in wil ondersteunen. Nu de zaken goed gaan met de golfbaan denkt het koppel na over luxe resort in een Country & Western-stijl en hoe ze dat gaan runnen.

Bekijk ‘De Scheetjes: Bouwen op Bonaire’ vanavond om 22u30 op VTM2 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

The Big Body Hotel

In deze Britse realityreeks zien we hoe  mensen met een maatje meer de vakantie van hun leven beleven. Ze trekken er per zes op uit en verblijven in een hotel waar hun lichaamsgewicht geen obstakel meer wordt. In deze ontspannende, aangename en veilige omgeving leren ze zichzelf en hun lichaam graag te zien.

De eerste aflevering gaat met een knaller van start: Solomon durft het eindelijk aan om te gaan snorkelen, Jamie bereidt zich voor op een avondje uit en Philip toont zijn lichaam.

Bekijk ‘The Big Body Hotel’ vanavond om 20u35 op VTM2 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

Rich Holiday, Poor Holiday

Maakt geld gelukkig of net niet? Dat ontdekken Britse families in ‘Rich Holiday, Poor Holiday’. In deze reeks gaan welgestelde gezinnen op reis met het budget van minder welgestelde gezinnen en omgekeerd. Geen nood, elk gezin beleeft een fijne tijd en voor beide families belooft het een spannend avontuur te worden. 

In deze eerste aflevering zien we hoe een gezin uit Bristol de luxesafari’s links moet laten liggen om op vakantie te gaan als een gezin uit het kleine Britse stadje, Scunthorpe. Ze gaan naar het nabijgelegen Britse eiland Wight terwijl het andere gezin de verre reis mag maken.

Bekijk ‘Rich Holiday, Poor Holiday’ vanavond om 21u35 op VTM2 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Nieuws

Bekijk alles
Top