De Belgische nationale volleymannen hebben hun derde en laatste wedstrijd van het tweede toernooi in de European Golden League vlot gewonnen. De Red Dragons versloegen in het Letse Liepaja Spanje met 0-3. De setstanden waren 23-25, 17-25 en 29-31. De partij duurde net geen anderhalf uur.
De Belgen speelden vorig week een eerste toernooi in de European Golden League. In het Estse Tartu wonnen ze van Letland (3-1) en Spanje (3-1) maar verloren ze van Estland (2-3). Dit weekend stond in Letland voor de Dragons een tweede toernooi op de planning, waar ze dezelfde tegenstanders partij gaven. Vrijdag versloegen ze Letland (3-1), waarna ze zaterdag weer niet konden winnen van Estland (1-3).

De Final Four van de European Golden League wordt georganiseerd in Sportcampus Lange Munte in Kortrijk op 19 en 20 juni. België, dat zijn groep als tweede afsloot, is als organisator rechtstreeks geplaatst voor dit toernooi. Ook Estland, Turkije en Oekraïne, die elk hun poule wonnen in de European Golden League, zakken af naar West-Vlaanderen. Later op het jaar, in september, staat het EK op het programma in Polen, Tsjechië, Finland en Estland.