De seizoensfinale van ‘Thuis’ komt eraan: hoe denken de acteurs dat het afloopt?

De spanning stijgt voor de fans van Thuis: met de seizoensfinale in zicht (deze vrijdag, 11 juni) valt er veel te praten over de gebeurtenissen in de levens van de personages… De hele week, tot en met de dag van de finale, presenteren Thuis-acteurs Lynn Van den Broeck (Viv) en Raf Jansen (Dieter) dan ook een uniek na-praatprogramma over de aflevering van de dag.

Elke dag schuiven een bekende Thuis-kijker en een collega-acteur mee aan tafel bij Lynn en Raf. Na de uitzending van Thuis, om 20u40, staat telkens een nieuwe aflevering van deze online videoreeks klaar op VRT NU.
 
En net zoals bij de kijkers thuis, wordt er ook onder de acteurs naar hartenlust gespeculeerd over het seizoenseinde. In ‘De Thuisploeg’ komen meteen na de afleveringen de tongen los.  Wie deed wat waarom en vooral: wat gaat er morgen gebeuren? “Het wordt een programma in een leuke, ontspannende sfeer. Net als onze kijkers thuis gaan we met een bekende fan de aflevering vanuit de zetel bekijken en laten we hen volledig gaan met de zotste theorieën over hoe het misschien wel kan aflopen”, zegt actrice en gastvrouw Lynn Van den Broeck.
 
Wilde theorieën
 
Lynn en Raf maken het elke avond gezellig in Bar Madam en ontvangen daar een bekende fan en een collega-acteur. Samen bespreken ze niet alleen de net afgelopen aflevering, maar zoeken ze ook naar antwoorden voor de toekomst. Bekende Vlamingen Marie Verhulst, Sander Gillis, Jolien Roets en Hakim Chatar, Riadh Bahri, Celine Van Ouytsel, en Lore Schueremans (bekend uit ‘Down the Road’) schuiven aan om mee te praten over hun favoriete tv-programma.
 
Gastheer Raf Jansen ziet het alvast helemaal zitten, zo laat hij verstaan. “Ik heb zin om die bekende fans aan de tand te voelen over onze seizoensfinale. Benieuwd hoe zij toeleven naar de laatste aflevering en wat hun pronostieken zijn over de verhaallijnen.”
 
Celine Van Ouytsel, deze avond (dinsdag) te gast, reageert al even enthousiast: “Nergens beter dan Thuis. Dus toen ik de vraag van Raf en Lynn kreeg om langs te komen in De Thuisploeg, moest ik geen twee keer nadenken!”
 
Een cocktail aan tegenstrijdige en hevige emoties: zo kunnen we tot nu toe de finaleweken van 'Thuis' samenvatten. Hoe wordt die cocktail deze vrijdag afgewerkt? Ontdek het in de ongetwijfeld spannende seizoensfinale van ‘Thuis’!
 
Bekijk ‘De Thuisploeg’ deze week elke weekdag om 20u40 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Series

Bekijk alles
Top