'Girl': meeslepend en intrigerend

Er zit weer wat nieuws in de Proximus VOD-catalogus! Je kan nu namelijk genieten van 'Girl', een thriller over een moordlustige jonge vrouw, wiens doelwit van haar afgenomen wordt. In de hoofdrol: Bella Thorne

Sommigen kennen Bella Thorne enkel van haar jaren als Disneyster in de kinderserie ‘Shake It Up’. De reeks ging over de dromen van een jong meisje dat danseres wilde worden en zette Thorne naast Zendaya. Ondertussen zijn beide dames volwassen en net als Zendaya, die we ondertussen kennen van ‘Euphoria’ en ‘The Greatest Showman’, heeft Bella haar Disney-imago afgeschud.
 
In 2017 zagen we haar in de Netflix original horrorfilm ‘The Babysitter’ en drie jaar later, in november 2020, keerde de actrice terug naar het grote scherm met ‘Girl’. Deze thriller is geschreven en geregisseerd door Chad Faust en markeerde ook meteen zijn debuut in de filmwereld. Naast Bella Thorne spelen ook Elizabeth Saunders, Mickey Rourke, Lanette Ware en Glen Gould.

Op zoek naar moordenaar
 
‘Girl’ vertelt het verhaal van jonge een vrouw (Thorne), die alleen bekend is als Girl en terugkeert naar haar kleine stadje. Ze wil wraak nemen op haar vadern nadat de man haar jarenlang mishandeld heeft. Ze is echter verbaasd wanneer ze ontdekt dat iemand anders haar al voor was en hem heeft vermoord. Girl besluit dus op zoek te gaan naar de moordenaar, maar tijdens haar zoektocht naar aanwijzingen en antwoorden valt ze ten prooi aan de sheriff van het stadje en ontdekt ze geheimen die waarschijnlijk begraven hadden moeten blijven.
 
De film is angstaanjagend, meeslepend en intrigerend en Bella Thorne zet een knappe prestatie neer als Girl. Een topper om te ontdekken in de Proximus VOD-catalogus.
 
‘Girl’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Films

Bekijk alles
Top