Een maand juni vol nieuwigheden en nieuwe seizoenen op Netflix

Deze maand worden we getrakteerd op beter weer, vakantie, de heropening van de horeca en voor velen ook examens. Bij een volle agenda is het ook nodig om voldoende te ontspannen en dat kan ook deze maand met een lading nieuwigheden op Netflix, dat deze maand heel wat nieuwe seizoenen en verrassende reeksen online gooit.
 

Lupin (seizoen 2)

Op 11 juni is het zover! Dan is het tweede deel van het eerste seizoen van ‘Lupin’ te zien op Netflix. Na vijf spannende afleveringen komen we eindelijk te weten welke spannende avonturen meesterdief Assane Diop (Omar Sy) nog te wachten staan. Het tweede deel belooft wederom spannend te worden. Uit de meest recente trailer blijkt dat de Franse politie eindelijk het verband zien tussen Assane’s misdaden en de familie Pellegrini. Hij wordt in dit tweede deel bestempeld als de meest gezochte man in Frankrijk. Het moet uiteindelijk wel nog blijken voor welke kant de politie zal kiezen: Assane die de ketting heeft gestolen of de steenrijke familie die heel wat geheimen herbergt. 
 
Het gevaar komt langs alle kanten, dat is duidelijk. Toch zal Assane alles op alles zetten om zijn zoon te redden en de waarheid achter de dood van zijn vader te achterhalen. Hierbij krijgt hij hulp van Benjamin, zijn enige vriend. Maar ook politieagent Youssef reikt de hand. Hij kreeg sympathie voor het verhaal van Assane en is ook fan van Arsène Lupin.

Ontdek het tweede deel van 'Lupin' vanaf 11 juni op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Lees hier meer over 'Lupin' en Omar Sy:

Maak je klaar op het vervolg van ‘Lupin’ met deze korte terugblik!
Ontdek de magnifieke cast van de successerie ‘Lupin’
Netflix lanceert langverwachte 'Lupin' met Omar Sy

 

Elite (seizoen 4)

Met een nieuwe casting, nieuw onderzoek en nieuwe wendingen belooft ook het nieuwe seizoen van ‘Elite’ heel wat moois. De leerlingen van de prestigieuze middelbare school ‘Las Encinas’ worden opnieuw geconfronteerd met een vreselijk ongeluk. Daarnaast hebben de studenten heel wat liefdesperikelen, zoals de driehoeksverhouding tussen Ander, Patrick en Omar. 
 
Sommige acteurs uit de vorige seizoenen verdwenen dan weer uit de cast. De mooie blonde Carla (Ester Expósito), Lu (Danna Paola), Nadia (Mina El Hammani), Valerio (Jorge López) of Polo (Álvaro Rico) zullen we helaas niet meer zien. Maar wees gerust, de nieuwkomers zullen voor minstens even mooie verhaallijnen zorgen.  Voordat we afscheid nemen van deze vijf acteurs, hebben we nog een kans om ze in speciale afleveringen te zien voorafgaand aan de première van het vierde seizoen. Van 14 juni tot en met 17 juni brengt Netflix vier korte verhalen van elk drie afleveringen die nooit eerder vertoonde informatie over de studenten van 'Las Encinas' onthullen.

Ontdek het vierde seizoen van ‘Elite’ vanaf 18 juni op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Dancing Queens

Netflix doet dankzij haar programmatie de populariteit van entertainmentshows over dragqueens ferm stijgen. Na het wereldwijde succes van 'RuPaul's Drag Race' is er een echte interesse ontstaan over dit onderwerp. 'Dancing with the Queens' is een Zweedse muziekfilm die de avonturen volgt van Dylan Pettersson, een 23-jarige die zich terloops aansluit bij een club dragqueens. In het begin was ze gewoon een huishoudster voor de club, maar al snel werd haar liefde voor dansen opgemerkt door een van de sterren van de club. De film bespreekt belangrijke thema's, zoals sociale integratie. We komen te weten hoe een jong meisje haar plek verovert tussen de travestieten. 

Ontdek ‘Dancing Queens’ vanaf nu op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Sweet Tooth

Twee maanden na de release van 'Shadow and Bone' lanceert Netflix zijn nieuwe fantasyserie, en niet zomaar een. De wereldberoemde Amerikaanse acteur Robert Downey Jr. en zijn vrouw Susan leidden de productie van deze acht afleveringen.
 
De reeks is gebaseerd op een gelijknamig stripboek, en vertelt verhaal van een vreemd kind dat half hert, half jongen is. Dit sprookje verbeeldt een post-apocalyptische wereld die in veel opzichten lijkt op de pandemie die we meemaken.
Na een ramp in de wereld verschenen heel wat hybride baby's, half mens, half dier op aarde. Gus is negen jaar oud en heeft in het bos gewoond, buiten het zicht van mensen, tot hij op een dag jonge wezens zoals hemzelf ontmoet. Het resultaat is een poëtisch en dromerig moment in een groen universum.
 
Ontdek ‘Sweet Tooth’ vanaf nu op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.
 

Halston

Houd je van haute couture, strass-steentjes en pailletten? Dan is deze vijfdelige miniserie iets voor jou. Deze biopic volgt de opkomst van een legendarische Amerikaanse modeontwerper. Het equivalent van een 'Yves Saint Laurent' uit de jaren '70 en '80, Halston bouwde een mode-imperium op. Zijn revolutionaire idee was om luxe kleding toegankelijk te maken voor de middenklasse waar hij deel van uitmaakte vooraleer hij bekend werd.
 
De indrukwekkende cast resulteerde in uitstekende prestaties van de acteurs in de serie. De grote modeontwerper wordt gespeeld door Ewan McGregor. De persoon achter de acteur wordt totaal vergeten door zich in de schoenen van Halston te verplaatsen. De stem, de gezichtsuitdrukkingen, zijn manier van lopen en zijn manier van spreken doen ons denken aan de couturier. Evenmin zijn we verrast wanneer we ontdekken dat Ryan Murphy zijn touch aan elke aflevering heeft toegevoegd.

Ontdek ‘Halston’ vanaf nu op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.
 

Katla

Scandinavische producties worden steeds populairder op het streamingplatform. De serie 'Katla' kwam rechtstreeks uit IJsland, een Scandinavisch land dat bekend staat om zijn passie voor het milieu en de natuur. Dit verhaal neemt ons mee naar de indrukwekkende landschappen van het Scandinavische eiland. De beroemde Katla-vulkaan barst een heel jaar lang uit, waardoor veel inwoners moeten vluchten. Grima is op zoek naar haar zus, van wie ze niets meer heeft gehoord sinds de subglaciale vulkaan weer actief is. Het smelten van het ijs legt tot ongelooflijke ontdekkingen bloot die de toekomst van de wereld kunnen veranderen.

Ontdek ‘Katla’ vanaf 17 juni op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Films

Bekijk alles
Top